Austria. Cum a REUȘIT un ROMÂN să păcălească un austriac cu o bancnotă românească veche. I-a făcut PLINUL și i-a mai dat și REST

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un român a reușit să păcălească un austriac, după ce rămăsese fără bani de benzină. 

Potrivit kaernten.orf.at, totul a avut loc sâmbătă, atunci când un șofer austriac a fost abordat în staţia de autobuz din St. Kanzian de un român, care l-a rugat să-l ajute cu combustibil, în schimbul căruia i-a oferit o bancnotă veche, românească, despre care i-a spus că are o mare valoare.

Românul a reuşit să-l convingă pe şoferul austriac de valoarea mare a bancnotei şi s-a oferit să plătească cu ea combustibilul, dar să primească şi restul valorii bancnotei, în euro. Astfel, austriacul i-a mai dat românului încă 420 de euro. Apoi românul s-a făcut nevăzut. 

Când austriacul a vrut să schimbe bancnota românească o zi mai târziu la o bancă, s-a dovedit că aceasta era veche, invalidă și fără valoare.

Victima a notat numărul de înmatriculare al maşinii românului, cercetările ulterioare au arătat că românul, dar şi însoţitorul său sunt persoane care au săvârșit deja mai multe astfel de înşelăciuni în Austria. Cei doi sunt căutaţi acum de poliţiştii austrieci.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel