Austria: 13 răniți după ce o maşină a intrat în mulţime, într-o piaţă

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

131 persoane au fost rănite, între trei sunt în stare gravă, duminică, după ce o maşină a intrat în mulţime într-o piaţă în oraşul austriac St. Florian. 

Accidentul s-a produs în jurul orei 10.30, oră la care piața era înconjurată de mulți oameni, când un bărbat în vârstă de 87 de ani a intrat cu mașina în față într-un stand și în grupul de oameni. Accidentul a avut loc lângă mănăstirea St. Florian.

Polițiștii nu au reușit încă să confirme cauza accidentului - dacă a fost o greșeală de conducere sau dacă pensionarul a avut probleme de sănătate. „Încă nu se ştie de ce a ajuns maşina să lovească mai mulţi oameni şi o tarabă“, a spus un purtător de cuvânt al poliţiei, Clemens Lehner. Este posibil ca bărbatul să fi amestecat pedalele de accelerație și de frână.

Şoferul în vârstă de 87 de ani se numără printre răniţi.

"Când am ajuns, situația a fost foarte confuză", a declarat directorul operațional Claudia Engertsberger de la Crucea Roșie, descriind situația de la locul accidentului. S-au adunat spectatori și vizitatori la târguri, în același timp, lucrătorii de salvare căutau în mulțime răni care ar fi putut părăsi locul accidentului în stare de șoc. Din întâmplare, trei medici generaliști au fost, de asemenea, la serviciul dinainte și au acordat imediat primul ajutor cu serviciile de urgență, potrivit nachrichten.at.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel