Augustin Zegrean, PALMĂ pentru Nicolicea: Vrea să-i DERUTEZE, să oprească PROTESTELE

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Augustin Zegrean spune că este inadmisibil ca Eugen Nicolicea să amenințe magistrații care protestează că îi va băga la pușcărie. Fostul judecător CCR este de părere că prin aceste declarații, Nicolicea vrea să sperie magistrații și să oprească protestele. 

Augustin Zegrean spune că magistrații se prezintă la muncă, deci nu poate fi vorba despre o grevă. Fostul președinte CCR subliniază că este normal ca magistrații să reacționeze astfel când Guvernul dă ordonanțe care le fac praf carierele. 

"Magistrații nu au voie să facă, grevă, deci aici ar avea dreptate domnul Nicolicea, dar când spune că trebuie trasi răspundere penală pentru atragerea atenției asupra neregulilor care s-au produs prin această ordonanță, nu mai are dreptate. Ei nu fac grevă, nu renunță să se prezinte la serviciu. Ei sunt acolo. Nu s-a plâns nimeni că n-a fost arestat de judecători. Ei doar atrag atenția asupra amestecului care se întâmplă acum în putere judecătorească, prin faptul că li se încalcă independența și cariera lor este făcută praf prin aceste ordonanțe adoptate la foc continuu. Este o amenințare directă și nu este bine că se procedaeză in felul acesta, dar domnul Nicolicea niciodată nu va înțelege și nu va recunoaște că face greșeli. Nu poți să vii și să ameninți toți magistrații că îi bagi la închisoare. Dacă vrei să-i bagi la închisoare pe toți, cine o să-i judece? Asta glumind un pic, dar puterea legiuitoare nu poate amenința judecătorii," a spus Augustin Zegrean.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel