Zegrean, despre OUG lui Toader: O nouă LOVITURĂ dată justiției. Mai erau câțiva magistrați în GENUNCHI, nu erau toți pe BURTĂ

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Fostul președinte al Curții Constituționale Augustin Zegrean, a spus depre modificarea celor trei legi ale justiției  că este "o nebunie" și "o nouă lovitură dată justiției, pentru "a-i aduce pe burtă pe cei câțiva magistrați care nu erau căzuți, ci doar în genunchi".

""Este o nebunie, pentru că legile nici nu sunt încă știute de magistrați, nici nu au apucat să le citească după ce au fost modificate și se modifică din nou. Dacă vrem să fim stat de drept nu se poate să conducem țara prin ordonanțe. Una dintre prevederi este că Secția pentru anchetarea magistraților nu va mai fi în subordinea procurorului general - păi cui să fie subordonantă, adică să avem două procuraturi sau să fie subordonată direct ministrului Justiției, că știe el ce să facă cu ea? Păi să dea o Ordonanță prin care să subordoneze total parchetele și prin asta să închidă povestea, ce tot dau câte un pic, câte un pic. Adică tăiem coada la pisică din bucăți, ca să nu doară așa tare", a declarat Augustin Zegrean.", a declarat Augustin Zegrean pentru hotnews.ro. 

"Așa vor, să conducă țara prin Ordonanțe de Urgență pentru că ordonanțele sunt mai greu de desființat, produc efecte imediat, nu discută nimeni. Ăsta nu este stat de drept, este altceva ce a ajuns acum. De ani de zile ne critică toți pentru că țara este condusă prin ordonanțe - Comisia Europeană, Comisia de la Veneția, toți critică România, dar nu ne interesează"., a mai spus Zegrean.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel