Augustin Lazăr, reacție nervoasă după decizia de REVOCARE. Atac dur

Narcis Popa |
Data publicării:

Augustin Lazăr a avut o primă reacție după ce ministrul Justiției, Tudorel Toader a decis să propună revocarea sa din funcția de procuror general al României. 

"În zilele următoare voi preciza punctual și veți vedea cât de clare sunt exagerările pe care ministrul Justiției sau autorii acestei analize le-au făcut. Ele au fost vizibile pentru un observator atent. Eu vă voi arăta doar două astfel de exagerări, luate la întâmplare. Astfel veți vedea calitatea și rigoarea unei analize făcute de ministrul Justiției din România. Pentru liniștea celor care sunt interesați doresc să vă spun că procurorul pe care îl vedeți în față și care acum se află în mandatul de procuror general al României a fost notat timp de 36 de ani cu calificativul 'foarte bine'. Este o stare de fapt care este clară. Ea poate fi consultată cu ușurință în mapa profesională a procurorului general la Consiliul Superior al Magistraturii," a spus Augustin Lazăr. 

Reamintim că Tudorel Toader a luat astăzi decizia de a propune revocarea sa din funcție după o conferință de presă de o oră, în care a prezentat evaluarea procurorului general. Raportul conține 63 de pagini și a fost strucutrat în 20 de puncte pe care Tudorel Toader spune că le consideră esențiale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel