Augustin Lazăr, despre decizia CSM: Este nelegală și o voi ataca în instanță!

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Procurorului General al României, Augustin Lazăr, a reacționat imediat după ce CSM a decis că ar fi încălcat Codul deontologic atunci când a vorbit despre ''inculpaţi de rang înalt''.

Procurorul General a declarat că decizia CSM este nelegală şi o va ataca în instanţă.

CSM a decis că Augustin Lazăr ar fi încălcat Codul deontologic atunci când a vorbit despre ''inculpaţi de rang înalt'', făcând referire la anumiţi membri din comisiile speciale parlamentare care modificau legile justiției.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a afirmat, la sediul CSM că procurorul general a discriminat atunci când a făcut această afirmație.


"O văd într-o succesiune firească, pentru că CNCD a decis cu privire la altcineva - o sintagmă asemănătoare - faptul că este o discriminare. Acel cineva, autorul acelei sintagme, din câte ştiu, nu este jurist şi ai putea să spui că n-a avut pe deplin proprietatea termenilor. Dar în cazul nostru, procurorul general nu poate să spună că n-a avut proprietatea sintagmei 'nişte inculpaţi de rang înalt' şi nici nu poate să spună că s-a referit la altcineva decât la membrii comisiei, cum a încercat să acrediteze astăzi (luni, n.r.)", a spus Toader.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel