AUDI cu plăcuțe anti-PSD. Rareș Bogdan: Scandalos. Nu am știut acest amănunt

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Rareș Bogdan a făcut un comentariu după ce a aflat că fiul lui Răzvan Ștefănescu, bărbatul cu AUDI cu plăcuțele anti-PSD, a asistat la scenele în care polițiștii îl cercetau pe tatăl său.

Realizatorul TV a spus că este incredibil că un copillaș să ia parte la așa ceva.

"Mi se pare scandalos. Nu am știut acest amănunt. Nimic nu poate ierta acest comportament. Lași un om să circule 13 zile, îi cauți nod în papură, găsești o convenție care se dovedește a fi amendată și, după toate acestea, pui presiune psihică asupra unui copilaș de opt ani.

Știu cum este o astfel de situație pentru că băiețelul meu, la o graniță, era speriat pentru că nu doream să îmi dau husa de telefon. E drept că era o țară din zona Golfului. Acolo este mai greu să le explici oamenilor anumite lucruri... aveam o husă de telefon și au venit o groază de oameni să verifice. Le-am aruncat în față husa respectivă. Am făcut acest lucru după ce fiul meu era speriat și striga: tati, te arestează. Eram într-o țară străină. Mă gândesc prin ce a trecut copilașul lui Răzvan în momentul când au venit polițiștii. Micuțul a asistat la tot acest supliciu psihic. Este înfiorător. Acest lucru nu au cum să-l scuze. Este inadmisibil să provoci o asemenea presiune pe un copilaș de opt ani", a zis Rareș Bogdan la Realitatea TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel