Au plecat la furat și au lăsat în mașină bebelușul de două luni

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:

Doi români au fost reținuți în Olanda, iar copilul de numai două luni a fost plasat în regim de urgență într-o familie adoptivă.

 

sursa foto: politie.nl

 

Polițiștii olandezi au reținut un cuplu de români de 28 și respectiv 33 de ani, specializat în furtul de telefoane mobile scumpe. Potrivit informațiilor oferite presei, cei doi au fost imobilizați de către agenții de Securitate din cadrul centrului de cumpărături Maagjesbolwerk, situat în orașul Zwolle.

 

Cuplul de români tocmai ce furase un telefon iPhone dintr-un magazin de specialitate. Reținerea celor doi a fost posibilă după ce anterior furaseră un alt telefon iPhone dintr-un magazin aparținând aceluiași lanț în Groningen. Imediat după ce angajații au sesizat dispariția telefonului, cu ajutorul camerelor de supraveghere au reușit să identifice cuplul de români. Apoi au trimis imaginile cu cei doi suspecți magazinelor din lanț pentru a putea fi recunoscuți în situația în care reapar.

 

În momentul în care românii au intrat în magazinul situat în centrul comercial Maagjesbolwerk angajații i-au urmărit cu atenție, au observat că au sustras un alt mobil iPhone și au alertat agenții de pază.


Odată reținuți, polițiștii au fost șocați să constate că cei doi veniseră la furat cu un copil de numai două luni pe care îl abandonaseră în mașina parcată în apropierea centrului de cumpărături. Micuțul a fost imediat încredințat serviciului de protecția copilului care l-a plasat în regim de urgență într-o familie adoptivă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel