ATENTAT TERORIST în Franța: Preot ortodox, împușcat în biserică (VIDEO)

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un preot ortodox a fost atacat într-o biserică din Lyon, Franța

Atac terorist la Lyon. De această dată au fost trase focuri de armă într-o biserică ortodoxă din Lyon, ia un preot a fost împușcat chiar în interiorul bisericii. Au fost trase mai multe gloanțe iar atacatorul a fugit de la locul faptei. În aceste momente autoritățile îl caută pe atacator.

Atacul, pentru care a fost folosit un pistol, are loc după ce un bărbat a ucis trei persoane în biserica Notre-Dame, joi, la Nisa, tot în Franța.

Faptele s-au produs astăzi, la ora  locală 16.00, când preotul a închis Biserica Ortodoxă Greacă  „Buna Vestire“, din arondismentul 7 din Lyon. „A fost atacat de un singur bărbat care l-a împușcat de două ori”, continuă sursa poliției, potrivit Le Figaro.

Preotul ortodox, de naționalitate greacă, a fost împușcat în piept. Era conștient când a sosit ajutorul, dar prognosticul său vital este în pericol. Scena este limitată de polițiști, care sunt în căutarea făptuitorului.

Aceste episoade sângeroase vin la apogeul unei escaladări a tensiunilor dintre Franța și lumea islamică, în special cu președintele Turciei Erdogan.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel