ATENȚIE la o nouă escrocherie. Metoda "Chiriașul" te lasă cu apartamentul GOL

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un nou tip escrocherie a apărut în România. Sunt vizate persoanele care dețin un apartament și vor să-l închirieze. 

O femeie reclamă, pe Facebook, un nou tip escrocherie. De aceasă dată, prin metoda "chiriașul", sunt vizați cei care au un apartament pe care vor să-l închirieze.

Iată mesajul Alinei Iacob, femeia păgubită:

"Buna! Îmi cer scuze dacă nu este locul potrivit pt acesta postare dar sunt disperata si m-am gandit ca poate fi o solutie.

Aveam un apartament de închiriat si acum aproximativ 2 sapt am fost contactata de o domnisoara din Ploiesti, prahova ca vrea sa vada ap pt a sta în chirie, am stabilit o data si ne-am vazut la.adresa mea pt ai arata ap, într-un moment de graba cat am plecat la baie , si am lasat o singură în casa mi-a furat cheile de rezervă, întorcându-ma de la baie a cautat motive ca e prea scump pretul si a plecat...fiind stresata cu nunta mea ce avea loc la cateva zile dupa nu am observat.

Citește și: Escrocheria "Necăjitul cu Mercedes" face ravagii pe Autostrada Soarelui. Mare atenție

A 2-a zi dupa eveniment adica luni pe 29 iulie venind la aceea adresa sa iau niste lucruri am descoperit ca ap meu a fost spart, distrus in totalitate si foarte multe lucruri lipsa. Pe camerele de supraveghere de la bloc am vazut cine e vinovat.

Politia a luat amprente , au dovezi , au deschis dosar penal, au contactat persoana respectiva care mi-au spart apartamentul, aceasta a recunoscut si spunând ca o sa vina sa ne întelegem a 2a zi dar apoi s-a facut disparuta si numai dam de ea....numai pot astepta pana cei de la.politie se hotarasc sa îsi faca treabă...imi e frică ca o sa vanda tot ce a furat din ap (paguba de 10000ron) si încerc sa gasesc solutii sa dau eu de ea....am adresa din buletin, dar stiu si ca nu locuieste la adresa.

Cine îmi poate da detalii as fi foarte recunoascatoare....tin sa specific ca la 2 zile dupa ce mia facut mie asta a mai distrus înca 1 ap în alt oras".

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel