Atac armat în Paris: Doi indivizi au coborât dintr-o mașină și au început să împuște oamenii care stăteau la o terasă - VIDEO

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Atac armat în Paris: Doi indivizi au coborât dintr-o mașină și au început să împuște oamenii care stăteau la o terasă - VIDEO
Atac armat în Paris: Doi indivizi au coborât dintr-o mașină și au început să împuște oamenii care stăteau la o terasă - VIDEO

O persoană a fost ucisă și alte patru au fost rănite după ce doi indivizi au coborât dintr-un vehicul şi au împuşcat oamenii care se aflau la o terasă în Paris, Franța

Două persoane au coborât dintr-un vehicul și au tras în două persoane care stăteau pe terasa locației din arondismentul 11. Unul dintre trăgători a fost încolțit de alți patroni ai barurilor din zonă, în timp ce celălalt a fugit. Incidentul a avut loc, ieri seară, în jurul orei locale 21:35, pe Rue Popincourt - lângă celebra Place de la Bastille.

Una dintre cele cinci victime a fost declarată decedată la fața locului, iar celelalte patru au fost transportate la un spital din zonă, unde rănile lor sunt considerate amenințătoare pentru viață. Identitatea suspecților și a victimelor nu a fost dezvăluită momentan.

Primarul arondismentului a confirmat atacul armat și că unul dintre atacatori a fost arestat. El a spus că nu există „niciun element” în această etapă care să „cunoască motivațiile acestui act barbar”. El a adăugat că Poliția Națională caută „foarte activ cel de-al doilea” trăgător și că „se va deschide cât mai curând o celulă medico-psihologică pentru rezidenți sau martori”.

Imaginile de la fața locului arată medici și echipaje de pompieri care sunt cu targi și vehicule de ajutor de urgență. Într-un alt videoclip, mai multe ambulanțe s-au aliniat de-a lungul străzii, în timp ce dube de poliție formează un blocaj.

 

 

Vezi și 

 

Franța. Român, suspectat de atac terorist: Ar fi strigat "Allah Akbar" în timp ce a înjunghiat un turist spaniol, la Paris (VIDEO)

 

Un turist spaniol a fost rănit sâmbătă, 10 iulie 2021, pe Rue de Rivoli, în centrul Parisului, de un bărbat de naționalitate română, care l-a atacat cu un cutter. Românul l-a rănit pe bărbat în gât, care, potrivit BFMTV, se află în stare destul de gravă. Potrivit site-ului, cuplul tocmai luase un Vélib 'când a sosit un alt bărbat, declarând că bicicleta era a lui. Potrivit mai multor martori, el era incoerent în vorbire. Un bărbat de naționalitate română a fost "imediat arestat".

Femeia care îl însoțea pe turistul spaniol nu a fost rănită, a declarat o sursă din cadrul poliției. Motivele atacului, care a avut loc cu puțin timp înainte de ora locală 16.30, nu sunt cunoscute, dar varianta teroristă a fost exclusă din cauza profilului autorului, a precizat sursa citată.

Citește continuarea AICI...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel