Astrele despre finalul COVID-19: "Abia aici ne vom da seama. Primul pas în afara pandemiei"

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Prietenii Peștilor trec prin momente ciudate și aceștia vor să-i ajute
Prietenii Peștilor trec prin momente ciudate și aceștia vor să-i ajute

Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS, a vorbit despre calendarul astrologic pentru anul 2021. Ce urmează. Vezi perioadele la care trebuie să fii atent.

Jupiter, în majoritatea anului va fi în Vărsător, unde se întâlnește cu Saturn și cu alte planete. Undeva între 14 mai - 28 iulie, Jupiter va intra în Pești, iar aici va apărea o perioadă de vindecare. Abia aici ne vom da seama de efectele vaccinării, poate de alte vaccinuri, poate de alte metode de vindecare. Aici vom face primul pas în afara pandemiei să zic și vom începe să tratăm altfel toată situația aceasta.

De asemenea, cu Jupiter în Pești o să izbucnească problemele emoționale pe care le-am strâns în 2020. Susțin de foarte mult timp că atunci când Jupiter va fi în Pești, în 2022 lângă Neptun în Pești, în primul rând va trebui să ne vindecăm emoțional. Veți vedea cum mulți vor merge la terapie, vor căuta tehnici spirituale și vor găsi și altceva față de ceea ce este concret... chiar și cei mai analitici și raționali oameni pe care-i cunoașteți, aici, între 14 mai - 28 iulie, vor căuta vindecare emoțională. Chiar și cei mai roboței vor realiza că în 2020 s-au întâlnit cu fricile, cu demonii, cu angoasele lor puternice și că au nevoie să schimbe ceva la ei.

Cu Jupiter în Pești se va închide un ciclu al acestei lumi. Poate să înceapă iar o perioadă interesantă a tot ceea ce înseamnă fake-news, deci aveți grijă în perioada aceasta să nu credeți tot ceea ce vi se spune! În plus, în aceeași perioadă, va fi o reconectare cu tot ce înseamnă credință!", a spus Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel