AstraZeneca. Dr. Fauci: Este un vaccin bun. Unde a greşit compania

Andreea Cosma |
Data publicării:
fauci
fauci

Medicul Anthony Fauci, consilier al preşedintelui american Joe Biden pentru COVID-19, este de părere că vaccinul AstraZeneca împotriva coronavirusului este probabil foarte bun, însă o comisie independentă de revizuire a fost îngrijorată de date care ar putea induce în eroare, prezentate într-un comunicat de presă de săptămâna aceasta al companiei farmaceutice, transmite Reuters.

"Probabil este un vaccin foarte bun", a declarat marţi dr. Fauci, care este şi directorul Institutului Naţional pentru Alergii şi Boli Infecţioase din SUA.

La emisiunea Good Morning America (Bună dimineaţa, America!) a televiziunii ABC News unde şi-a exprimat încrederea în vaccin, medicul a adăugat că un comunicat al AstraZeneca a prezentat date "care erau oarecum depăşite şi ar putea fi chiar într-o oarecare măsură înşelătoare", ceea ce a provocat îngrijorarea comisiei de monitorizare a datelor şi siguranţei.

În aceeaşi zi, AstraZeneca a anunţat că va contacta comisia independentă pentru studiul clinic al vaccinului în Statele Unite şi va pune la dispoziţie analiza primară a celor mai recente date.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel