Artistul ROMÂN Mircea Cantor, ALES de Opera din PARIS pentru realizarea timbrului aniversar: „Imaginația lui va călători în lumea întreagă”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Artistul român Mircea Cantor a fost ales de către Opera din Paris pentru realizarea timbrului aniversar, în condițiile în care instituția, care a fost înființată în 1669 în timpul lui Ludovic al XIV-lea, sărbătorește anul acesta 350 de ani, a anunțat Luca Niculescu, ambasadorul României în Franța.

„Foarte fericit să văd că Opera din Paris a ales un artist român pentru a realiza timbrul aniversar : Mircea Cantor. Înființată în 1669 în timpul lui Ludovic al XIV-lea, Opera sărbătorește anul acesta 350 de ani. Cele două timbre create de Mircea Cantor sunt două desene-simbol.

Picioarele unei balerine și un chip de femeie cu ochii închiși (pentru că de multe ori închidem ochii când ascultăm muzică bună). Pentru aniversarea Operei din Paris, poșta franceză a emis nu mai puțin de un milion de timbre cu tarif internațional, de 1 euro 30. Ceea ce înseamnă că imaginația artistului român va călători în lumea întreagă", a scris Luca Niculescu, pe pagina sa de Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel