Arme în borcane unt de arahide sau pui, sau cârje „întărite“ cu bani - Topul celor mai stupide lucruri ascunse și confiscate în aeroport (FOTO)

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

La controalele de securitate de pe aeroporturile americane din 2022, au fost confiscate obiecte dintre cele mai ciudate și pitite în cele mai inedite moduri: de la droguri ascunse în cutii de bomboane la mii de arme de foc mai mult sau mai puțin abil deghizate.

Multor pasageri li se întâmplă să fie opriți la control înainte de a se îmbarca într-un avion din cauza unui lucru anormal în bagaj. Un lichid în plus, o sticlă mare, un laptop uitat în valiză, o sticlă de apă uitată. Misterul se deslușește rapid, iar pasagerul este liber să plece.

Topul celor mai stupide lucruri ascunse și confiscate în aeroport 

 

În Statele Unite, Administrația pentru Securitatea Transporturilor (Transportation Security Administration - TSA) întocmește în fiecare an o listă de confiscări, care se transformă rapid într-o listă pe cât de curioaă, pe atât de interesantă și uneori suprarealistă. Mai ales dacă ne gândim la ce încearcă oamenii să treacă prin punctele de control. În 2021, în top trei au triumfat o drujbă, gloanțe ascunse într-un deodorant și metamfetamină în interiorul unei tortilla. Cu toate acestea, anul 2022 a fost anul armelor de foc. Chiar mai mult decât de obicei.

2. -imagine fara descriere- (cutit-laptopn.PNG)

TSA a găsit și confiscat aproximativ 6.500 de arme de foc în bagaje - atât în bagajele de mână, cât și bagajele de cală - 88% dintre acestea fiind, de asemenea, încărcate. Această cifră a depășit recordul de anul trecut, de puțin sub 6.000 de persoane.

Arme în borcane unt de arahide sau pui, sau cârje „întărite“ cu bani

 

Șapte pistoale au fost găsite în interiorul unui Playstation pe aeroportul din Atlanta, truse de frumusețe pline cu droguri și chiar un cuțit într-un laptop în Richmond. Dar cele mai bune ascunzători dovedite pentru a purta pistoale și altele asemenea nu se termină aici: o armă de foc ascunsă în unt de arahide a fost găsită pe aeroportul JFK din New York.

O altă găselniță: pistol în interiorul unui pui la vama Fort Lauderdale-Hollywood. La 7 noiembrie, agenții TSA au avut parte de un festin de Ziua Recunoștinței neplăcut de timpuriu când au descoperit un pistol îndesat în interiorul unui pui întreg crud.

La Aeroportul Internațional El Paso, au fost găsite bancnote false la baza cârjelor unui pasager, în timp ce la Aeroportul Internațional Milwaukee Mitchell, agenții au găsit mai multe grenade de mână neexplodate. Și din nou: stimulatoare electrice în interiorul unei huse de chitară la Aeroportul Washington-Dulles. În cele din urmă, până la 12.000 de pastile de droguri au fost ambalate în cutii și pungi cu mărci celebre de dulciuri din SUA. Droguri ascunse în ciorapi de păr au fost găsite și în aeroportul Boise, potrivit unui video de la TSA. 

3. -imagine fara descriere- (droguri-aeroport-kittles.PNG)

Un ofițer TSA de la Aeroportul Internațional Frederick Douglass Greater Rochester a raportat că a găsit o armă într-o eșarfă medicală în septembrie.  Un bărbat care avea brațul bandajt și ținut într-o orteză a afirmat că „a uitat“ să scoată un pistol încărcat de 9 mm din eșarfa medicală înainte de a trece prin controlul de securitate la Aeroportul Internațional Frederick Douglass Greater Rochester.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel