Arges: Un tânăr a incendiat un fânar şi apoi l-a agresat pe vecinul care a vrut să stingă focul

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un tânăr din localitatea argeşeană Dârmăneşti a incendiat un fânar, joi, apoi a agresat un vecin care intervenise să stingă focul. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, tânărul se afla sub influenţa alcoolului. 

"Echipajul de poliţie care s-a deplasat la faţa locului a constatat că cele sesizate se confirmă, iar în urma verificărilor s-a stabilit că un bărbat de 29 de ani, pe fondul consumului de alcool şi în urma unui conflict cu cel care a depozitat fânul în anexă, ar fi incendiat nutreţul, iar ulterior incendiul s-a extins şi la acoperişul casei. De asemenea, bărbatul ar fi agresat, cu un obiect, un bărbat de 49 de ani, din localitate, care venise la incendiu", precizează IPJ Argeş.

Bărbatul agresat a fost preluat de un echipaj medical şi transportat la spital. Tânărul de 29 de ani a fost imobilizat de poliţişti şi va fi condus la audieri.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş a anunţat că incendiul a afectat trei proprietăţi. Este vorba despre trei anexe şi circa 10 tone de fân din prima gospodărie, patru ferestre termopan şi o faţadă exterioară de pe o a doua proprietate şi două anexe aflate pe o a treia proprietate.

"Bărbatul preluat de către paramedicii SMURD era conştient şi prezenta un traumatism cranio-cerebral", menţionează ISU Argeş, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel