Ardealul inaugurează primul adăpost dedicat pisicilor abandonate din România

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Ardealul inaugurează primul adăpost dedicat pisicilor abandonate din România / Foto: Unsplash
Ardealul inaugurează primul adăpost dedicat pisicilor abandonate din România / Foto: Unsplash

Un adăpost unic în România, special creat pentru a găzdui pisicile fără stăpân, a fost inaugurat cu mare entuziasm săptămâna trecută în Târgu Secuiesc, conform informațiilor oferite de We Radio Sfântu Gheorghe.

Adăpostul, denumit Lénard-Benji, este primul de acest gen din țară și a fost conceput cu grijă pentru a oferi tratament, recuperare, adăpostire și îngrijire adecvată pisicilor abandonate. Situat într-un cadru pitoresc, adăpostul este înconjurat de o locație de poveste, adăugându-i un plus de farmec.

 

Primul adăpost pentru pisici din România

 

„Am inaugurat primul adăpost pentru pisicuțe din România. Adăpostul de pisici Lénard-Benji este bine dotat pentru tratamentul, convalescența, cazarea și îngrijirea pisicuțelor, iar în împrejurimea adăpostului este o locație de basm”, au transmis reprezentanții Primăriei Târgu Secuiesc.

Procesul de adunare a pisicilor de pe străzi este urmat de examinarea și deparazitarea acestora, asigurându-se astfel că animalele sunt pregătite pentru adopție cât mai rapidă și că vor avea parte de o viață mai bună în noile lor cămine.

 

Ce animale mai pot fi găsite în complex

 

Pe lângă pisici și câini, complexul din Târgu Secuiesc oferă adăpost și altor animale, inclusiv măgăruși, capre, oi și chiar două căprioare, conform informațiilor prezentate de g4media.ro.

Inițiativa înființării unui astfel de adăpost dedicat pisicilor reprezintă un pas important în lupta împotriva abandonului și a suferinței animalelor fără stăpân. Prin oferirea unui loc sigur și adecvat, adăpostul Lénard-Benji oferă șansa pisicilor să-și găsească iubitori și cămine iubitoare, contribuind astfel la reducerea numărului de animale abandonate pe străzile României.

Această inițiativă remarcabilă ar trebui să inspire și să aducă la lumină importanța protejării și respectului față de toate animalele, oferindu-le o șansă la o viață mai bună și fericită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel