Arafat, mesaj pentru protestatarii din Piața Victoriei: „Sunt convins că nu or să scape! Ne vedem la spital!“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Secretarul de stat Raed Arafat a avut un mesaj dur pentru protestatarii din Piața Victoriei, care nu sunt de acord cu măsurile luate de Guvern: „Ne vedem la spital”, a spus șeful DSU.

Raed Arafat a spus, duminică seara, la Antena 3, că protestatarii se vor infecta, probabil, unii de la alţii, aşa că „îi aşteaptă la spital”.

„O parte din ei sunt convins că nu or să scape pentru că într-un grup din acesta există un procent care are virusul şi care nu se ştie. Şi vor transmite, dacă sunt fără măşti, dacă sunt fără protecţie, vor transmite la alţii. Ştiu că ei nu cred şi nu vor să creadă, dar când apare boala nu mai ai decât să spui că medicul ţi-a făcut diagnosticul greşit. Asta o să auzim, că medicul a pus diagnosticul greşit. Nu. Dacă te duci în astfel de mitinguri, fără măşti, şi uitaţi-vă cât de aproape sunt unii faţă de ceilalţi... Nu există câteva persoane să nu se infecteze. Avem şi unii care au plecat de la spitale şi de la izolare”, a spus Raed Arafat.

Când i s-a spus că este cinic, Arafat a spus: „Atitudinea este cinică, dar asta e realitatea. Dacă te duci în stradă şi faci acest lucru şi nu respecţi regulile de protecţie într-o situaţie în care toată lumea îţi spune că trebuie, unde ajungi? Ajungi să te îmbolnăveşti”, a spus Arafat .

Acesta nu a făcut niciun comentariu asemănător după fotografiile de la Guvern cu premierul Orban fumând fără mască și mai mulți miniștri stând în spațiul închis, fără măsuri de protecție.

De cealaltă parte, premierul Ludovic Orban a precizat că acest protest este regizat, citează Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel