Apropiații lui Dragnea au început VÂNĂTOAREA în PSD. Primul nume de pe "lista neagră"

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Dragnea
Dragnea

Președinții de organizații județene ai PSD care sunt apropiați de Liviu Dragnea cer excluderea din partid a lui Adrian Țuțuianu.

Unii președinți de organizații județene cer "vehement" excluderea din partid a lui Adrian Țuțuianu pentru "declarații nelalocul lor", a declarat, joi, vicepreședintele PSD Gabriel Zetea.

"După ultima ședință a Comitetului Executiv Național, cu toții am crezut că situația în partid se va calma și că cei care au făcut publică scrisoarea celebră despre care s-a vorbit vreo două săptămâni în România vor înțelege că poziția majoritară în partid este alta. Din păcate, lucrurile nu au intrat pe un făgaș normal, iar disensiunile din interiorul partidului social-democrat continuă. Există, și nu mai putem să ascundem aceste lucruri, există poziții destul de vehemente ale unor colegi președinți de organizații din țară, sau simpli membri de partid, care cer măsuri mult mai dure împotriva celor nu au înțeles votul de atunci din cadrul CExN”, a declarat, joi, pentru Mediafax, vicepreședintele PSD Gabriel Zetea.

Potrivit social-democratului, o parte din liderii județeni PSD cer excluderi, lista persoanelor care vor fi propuse în acest sens urmând să fie discutată în forurile statutare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel