APP se disociază de Dragnea. Codrin Ștefănescu se leapădă de prietenul său: Am susținut un mic monstru

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Sursa foto: Facebook Codrin Ștefănescu
Sursa foto: Facebook Codrin Ștefănescu

Partidul Alianța pentru Patrie, partid condus de Codrin Ștefănescu în calitate de Secretar General, a decis, în urma ședinței de astăzi disocierea în mod public, definitiv și irevocabil față de Liviu Dragnea.

Potrivit unui comunicat de presă al APP, începând de astăzi toate materialele de propagandă legate de persoana, imaginea și numele Dragnea Nicolae Liviu sunt declarate neautorizate în cadrul partidului și nu vor mai putea fi folosite în nicio organizație a partidului.

De asemenea, în urma ședinței s-a decis ca membrii de partid care se vor folosi în continuare de imaginea și numele lui Dragnea Nicolae Liviu, indiferent de funcția interimară deținută, vor fi excluși din partid, prin decizie centrală sau locală. 

„Persoanele numite interimar în diferite funcții din cadrul organizațiilor A.P.P. care îndrăznesc să împiedice desfășurarea activității organizatorice prin nepredarea documentelor de evidență a membrilor de partid, cât și actele financiar contabile, vor întâmpina plângeri penale oficiale, din partea avocaților A.P.P” , se mai arată în comunicatul transmis de APP.

Codrin Ştefănescu se leapădă de Dragnea: Am susținut un mic monstru

 

Codrin Ştefănescu, fost secretar general-adjunct al PSD, care a fost în ultimii ani de partea fostului lider PSD, își cere scuze public spunând că „s-a înșelat”, și îl acuză pe Liviu Dragnea acesta că este „un mic monstru”.

„E timpul să vă explic motivul relației mele tensionate cu Liviu Dragnea! Și să vă cer iertare, în mod public, pentru că în ultimii ani am susținut și am spălat de păcate vechi și noi, un mic monstru! Dar am sperat că acest om se va schimba radical, va ieși din siajul sistemului coldisto-securist în care s-a bălăcit cu maximă plăcere, că va renunța la minciuni, la maniera lui toxică de a-și “înjunghia” politic, pe la spate, aliații, camarazii, oamenii nevinovați! M-am înșelat! Și asta o spun eu, răspicat si clar, eu cel care i-am stat alături când era abandonat de toți. Unii au avut dreptate să o facă, recunosc si asta”,  a scris Codrin Ștefănescu, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

 Vreau să vă anunț clar și tranșant: nu exista nici un teatru, nu e strategie de campanie, nu e nimic. Pur și simplu m-am dezis public de acest om! Și a făcut-o cel care l-a ajutat, sprijinit și i-a stat alături in mod constant. Fără sa dau din casa, cum face el in mod oribil, fără sa dau detalii, spun doar atât: dacă un om corect și curajos cu mine in lupta cu sistemul a luat această hotărâre, atunci inseamnă ca este super argumentată!“, a scris ulterior Ștefănescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel