Antrenor de înot, condamnat pentru pedofilie

Eduard Pascu |
Data publicării:
Tom Piggot Sursa foto: Dyfed Powys Police
Tom Piggot Sursa foto: Dyfed Powys Police

Un fost antrenor de înot a fost condamnat la nouă ani de închisoare pentru că a agresat sexual trei copii.

Tom Piggot, în vârstă de 21 de ani, din Welshpool, a fost condamnat pentru un total de 10 infracțiuni, pe care le-a negat în totalitate, inclusiv două capete de acuzare de viol, în cadrul unui proces desfășurat la Mold Crown Court, transmite BBC.

Condamnările au inclus, de asemenea, posesia de videoclipuri indecente și imagini indecente cu copii, multe dintre acestea fiind din categoria cea mai gravă.

El a susținut că dispozitivele sale au fost piratate.

În urma procesului său, detectivul Con Steve Williams, de la poliția Dyfed Powys, a declarat că nu ar fi fost posibilă condamnarea fără "puterea și curajul" victimelor care au ieșit în față.

El a adăugat că unele dintre imaginile găsite pe dispozitivele sale au fost "printre cele mai rele" pe care le-a văzut vreodată.

În urma condamnării sale de luni, Sandra Subacchi de la Crown Prosecution Service a declarat: "Tom Piggott a susținut că nu a avut niciun contact sexual cu victimele sale minore și că dispozitivele sale electronice au fost piratate. Afirmații pe care juriul le-a respins.

"Violul este o crimă devastatoare pe care CPS se angajează să o abordeze și am reușit să facem acest lucru în acest caz prin faptul că acești copii curajoși au vorbit".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel