UPDATE. Antonina Radu, pompier condamnat în dosarul Colectiv la 8 ani și 8 luni, dată în urmărire, a fost GĂSITĂ

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Antonina Radu, pompier condamnat în dosarul Colectiv la 8 ani și 8 luni, dată în urmărire națională. A fost emis mandat european
Antonina Radu, pompier condamnat în dosarul Colectiv la 8 ani și 8 luni, dată în urmărire națională. A fost emis mandat european

Antonina Radu, pompier, condamnată în dosarul Colectiv la 8 ani și 8 luni, a fost dată în urmărire națională, fiind emis mandat de arestare european, informează Poliția Capitalei. 

UPDATE, ora 14:20

Antonina Radu a fost găsită de autorități în Republica Moldova.

------------------------------------------

„Având în vedere hotărârea definitivă a Curții de Apel București, în dosarul Colectiv, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București - Serviciul Investigații Criminale a pus în aplicare cinci mandate de executare a pedepsei cu închisoarea”, transmite Poliția Capitalei.

Potrivit sursei citate, o persoană, respectiv Cristian Popescu Piedone, s-a prezentat la sediul unei subunități de poliție, de unde a fost preluată și încarcerată.

„Alte trei persoane au fost preluate de la domiciliu, iar după întocmirea formalităților necesare, au fost încarcerate. Pentru o persoană, care nu a fost găsită la domiciliu, a fost dispusă măsura punerii în urmărire, fiind emis mandat de arestare european”, conchide Poliția Capitalei.

Concret, este vorba despre Antonina Radu, pompier, condamnată în dosarul Colectiv la 8 ani și 8 luni.

„Față de numita Radu Antonina Tribunalul Bucuresti - Sectia I Penală a emis MEPI nr. 6253 din data de 12.05.2022, fiind condamnată la 8 ani si 8 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu și uzurparea funcției”, potrivit Poliției Române, secțiunea „Persoane dispărute”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel