Anglia. Un român a scăpat de închisoare, după ce a recunoscut că și-a BĂTUT iubita de două ori

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un român stabilit în Anglia a scăpat de închisoare, după ce a recunoscut că și-a bătut iubita de două ori. 

Adelin Ciocârlan, un român de 27 de ani stabilit în Anglia, a scăpat de închisoare, deşi a recunoscut că şi-a bătut de două ori iubita la începutul acestui an.

Potrivit publicației Worcester News, primul atac s-a produs în dimineaţa zilei de 11 ianuarie. Cei doi au petrecut seara zilei de 10 ianuarie la nişte prieteni și au consumat băuturi alcoolice. Pe drumul spre casă, între Adelin şi iubita lui a izbucnit un conflict spontan, iar bărbatul şi-a pierdut minţile şi a atacat-o pe femeie.

Adelin şi-a lovit victima de trei sau de patru ori la nivelul capului, punând-o la pământ. Femeia s-a ales cu mai multe traumatisme, inclusiv pe picioare şi pe braţe, în urma căzăturii.

Românul a fost eliberat pe cauțiune

 

Românul a fost eliberat pe cauţiune, iar iubita sa l-a părăsit. Totuşi, tânărul românul nu a putut accepta despărţirea şi, pe 29 ianuarie, a mers la locuinţa unde s-a mutat aceasta şi a atacat-o din nou.

Pe 29 ianuarie, Adelin a strâns-o de gât, lăsându-i urme sub bărbie. 

Ajuns în instanță, Adelin şi-a recunoscut faptele şi a scăpat de închisoare. Ar urma, însă, să fie sub supraveghere autorităţilor pentru aproximativ un an, perioadă în care are de participat la zeci de programe de reabilitare care să-l ajute să scape de dependenţa de alcool. 

În plus, inculpatul are de achitat 785 de lire sterline, respectiv o amendă de 270 de lire sterline şi 515 lire sterline către victimă. Totodată, Adelin a primit un ordin care îi interzice românului să intre în contact cu fosta iubită, în mod direct sau indirect.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel