Anglia: Tânăr român, închis după ce a atacat polițiștii. Petrecea alături de 20 de amici în plină pandemie

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Dragoș M., un român în vârstă de 33 de ani, din Birmingham, va sta câteva luni după gratii, după ce a fost prins la o petrecere cu peste 20 de persoane, în plină pandemie de coronavirus. Mai mult, românul a atacat polițiștii veniți să strice cheful.

Dragoș M. va sta închis timp de șapte luni după ce a tușit în mod deliberat spre trei polițiști, după ce a primit o avertizare pentru încălcarea măsurilor de restricții în timpul alertei pandemice COVID-19. Bărbatul a pledat vinovat la prima audiere de la Curtea Magistratelor din Birmingham marți, 31 martie, la trei acuzații de atac asupra unui lucrător de stat în timpul stării de urgență. El a fost condamnat marți, 28 aprilie, la Curtea de Coroană din Birmingham.

Bărbatul, care este șofer pentru o firmă de livrări, este tatăl a trei copii. Când polițiștii au venit, el statea întins pe canapea, iar când ofițerii s-au apropiat de el pentru a-l avertiza, acesta a comis ceea ce se numește un atac asupra lor, în contextul pandemiei de coronavirus.

Concret, bărbatul a tușit intenționat în direcția celor trei ofițeri de poliție care veniseră să oprească petrecerea și nu a încetat când aceștia l-au avertizat.  Ofițerii au fost chemați atunci la o adresă din Tyseley în urma raportărilor despre o petrecere care a fost ținută cu încălcarea regulilor de distanțare socială. Polițiștii au găsit acolo aproximativ 20 de adulți și copii, care petreceau cu muzică tare și alcool, potrivit CPS.gov.uk.

„Comportament inacceptabil“

 

Poliția i-a sfătuit pe participanți să elibereze locația, iar când grupul începuse să plece, inculpatul a început să tușească deliberat în direcția ofițerilor de poliție în timp ce se amuza copios. Marchidan  a primit avertizări în legătură cu comportamentul său, dar a continuat să facă același lucru. După mai multe avertismente, a fost arestat pentru atacarea lucrătorilor de urgență.

„Acesta este un comportament inacceptabil, iar persoanele care aleg să atace lucrătorii de urgență ar trebui să știe că nu vor scăpa de el. Muncitorii noștri de urgență ar trebui să-și poată desfășura slujba fără a fi agresați sau pus în pericol. Dragoș M. va plăti acum pentru gestul său cu antecedente penale și sentință privativă de libertate", a declarat Robert Glenn,  procuror senior al Coroanei la CPS West Midlands. 


[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel