Anglia. "Stăpânii" românului ținut SCLAV într-un beci, CONDAMNAȚI la închisoare

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Cei doi români care au tratat cu "dispreț și cruzime" un tânăr, obligându-l să trăiască sub scări și să se spele la furtun, au fost condamnați la închisoare.

Ion Boboc și Cristiana Tudor-Dobre au fost găsiți vinovați de sclavie modernă, detaliile din dosar fiind cu adevărat șocante.

Potrivit BBC, procurorii au spus, în timpul procesului, că cuplul de români nu îl primea pe om să își facă nevoile în casă, ci îl trimiteau într-o pădure din apropiere.

Potrivit datelor, românul a fost obligat să se culce într-o debara sub scări și forțat să mânânce doar în afara casei, indiferent dacă ploua sau ningea.

(w670)

Pe imaginile prezentate instanței se vede cum bărbatul era forțat să mănânce un sendviș cu ardei iute, în timp ce femeia râdea de el.

Judecătorul a spus că victima de 31 de ani, de origine română, a fost tratată cu "dispreț și cruzime", cei doi luând și 23.000 de lire sterline din contul bancar al persoanei exploatate.

Ion Boboc, în vârstă de 26 de ani, a fost închis timp de patru ani și două luni. Tudor-Dobre, în vârstă de 24 de ani, a primit trei ani și șapte luni de închisoare.

(w670)

Citește aici povestea cutremurătoare a românului: Marea Britanie. Imagini CUTREMURĂTOARE cu ROMÂNUL ținut SCLAV într-un beci și hrănit doar cu BISCUIȚI (VIDEO)

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel