Anglia. Români, suspecți de omorul unei femei. Tinerii aduceau prostituate polițiștilor

Georgiana Dragomir |
Data publicării:

Mai mulți români din Anglia sunt supecți întru-n caz de omor pe care Poliția nu l-a putut soluționa nici în prezent. Este vorba despre dispariția unei femei, iubita unui polițist din sudul Londrei.

Ceea ce ar fi trebuit să fie un flagrant pentru destructurarea unei rețele de proxenetism s-a transformat într-un caz de omor  cu autor necunoscut. Sunt implicați mai mulți polițisti din Londra, infiltrați într-o rețea de escorte. Unul dintre ei acuză mai mulți români care i-au răpit iubita, după ce a arestat mai multe prostituate, relatează MyLondon.

Procurorul de caz, însă, a făcut noi declarații, ieri, 29 septembrie. Potrivit sursei citate, este doar o scuză pentru a masca uciderea iubitei sale. 

„Polițistul a pus-o pe Sarah în spatele mașinii sale de închiriat și a dus-o într-o călătorie de 80 de mile înainte de a o viola și a o sugruma”, este acuzația formulată de Parchetul din Londra, relatează sursa menționată.

În caz sunt implicați și români, ei erau cei care aduceau prostituate pentru polițisti. Cei din urmă au încercat să se victimezeze, formulând acuzații numai la adresa lor, însă, anchetatorii merg pe varianta unei omor premeditat, relatează presa britanică.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel