Anglia. Români în stare critică, după ce au intrat în plin cu mașina în fațada unui restaurant românesc

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un șofer român este în stare critică, cu șanse mici de supraviețuire, ir celălalt pasager este în continuare  grav rănit, după ce, duminică dimineață, șoferul a intrat în plin în fațada unui restaurant românesc din Londra, producând avarii grave.

Un șofer român se luptă să supraviețuiască după ce s-a izbit cu mașina de vitrina unui local din estul Londrei. Cei doi ocupanți de sex masculin ai mașinii au fost transportați de urgență la spital.

Poliția a fost chemată pe Cranbrook Road, Ilford, duminică, 11 septembrie, la ora 4.45, pentru a raporta coliziunea. Mașina s-a izbit în fațada unei frizerii și a unui restaurant românesc vecin, provocând pagube grave la fațadele ambelor magazine.

Șoferul se află în pericol de moarte, iar pasagerul este în stare gravă.

Geamul frontal al frizeriei a fost spart, iar oblonul de pe fațada celuilalt magazin părea aproape smuls. Mașina însăși a rămas un morman de fiare contorsionate, partea din față fiind o masă de metal răsucit.

"Poliția a fost chemată de către Serviciul de Ambulanță din Londra la ora 4.45 duminică 11 septembrie la raportarea unei mașini în coliziune cu fațada unui magazin din Cranbrook Road, Ilford. Brigada de pompieri din Londra a participat, de asemenea, la fața locului. Ocupanții de sex masculin ai mașinii au fost duși la un spital din estul Londrei“,  a declarat un purtător de cuvânt al Poliției metropolitane, citat de MyLondon.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel