Anglia. Român, căutat pentru mai multe agresiuni sexuale. Săruta și atingea femei cu forța

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Un român este căutat de polițiștii din Oxford, în legătură cu o serie de agresiuni sexuale asupra femeilor, în perioada 2019 – 2020.

 

V. I., în vârstă de 31 de ani, este căutat de poliția din Oxford, după o serie de atacuri sexuale periculoase și terifiante în oraș, petrecute între 2019 și 2020.

Atacurile au fost comise de un bărbat care colecta fier vechi și ar fi intrat în vorbă cu victimele, toate în vârstă de 30 de ani. Apoi, acesta le-ar fi sărutat și atins cu forța.

Astfel, în urma sesizărilor, polițiștii sunt acum în căutarea unui bărbat român/est-european. Acesta are o înălțime de aproximativ 1,80 cm, o constituție robustă, părul negru foarte scurt sau ras și barbă scurtă.

De asemenea, se știe că acesta frecventează zona Wolverhampton.

Cei care îl văd pe bărbat în public sunt rugați să sune la 999 și să nu se apropie de el. Pentru a oferi informații despre locul în care se află, autoritățile îi îndeamnă pe oameni să sune la 101.

Detectivul James Salt, de la secția de poliție din Oxford, a declarat "Aș dori să vorbesc cu acesta în legătură cu investigația noastră și fac apel la asistență din partea oricărei persoane care ar putea ști despre el sau despre locul unde se află", a spus acesta, potrivit Oxford Mail.

 

Un român a șocat o întreagă comunitate din Spania, după ce a sechestat și agresat o femeie. Bărbatul a fost arestat

 

Un caz asemănător a avut loc și în Spania, unde un român a fost arestat preventiv, fiind cercetat pentru o agresiune sexuală la Beriáin. Bărbatul și-ar fi dus victima într-o clădire industrială, unde a forțat-o să intre și a supus-o la abuzuri sexuale.

Instanța din Pamplona a dispus ca un bărbat, cercetat pentru o agresiune sexuală comisă săptămâna trecută într-o clădire industrială din Beriáin, să fie arestat preventiv, fără a avea dreptul la cauțiune.

Măsura fusese solicitată de procuror și acceptată de judecător "ținând cont de gravitatea extremă a faptelor, de necesitatea de a proteja victima, precum și de posibilitățile crescute ca acesta să se sustragă de la actul de justiție, având în vedere severitatea pedepselor ce ar putea fi aplicate, precum și de probabilitatea de repetare a infracțiunii, având în vedere mecanismul faptelor sale", a motivat decizia judecătorul.

Românul este acuzat pentru o faptă care s-a petrecut în urmă cu câteva zile, pe data de 22 decembrie.

Atunci, în jurul orei 5.30, în zona industrială Morea Sur din Beriain, inculpatul, de origine română, a dus victima într-o clădire industrială, "unde a forțat-o să intre înăuntru și, de asemenea, a supus-o la abuzuri de natură sexuală".

După ce au aflat de plângere, mai mulți locuitori din Beriáin, în frunte cu primarul localității, au condamnat faptele românului și au participat la un miting în fața primăriei localității, scrie cope.es.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel