Anglia. O femeie și-a torturat și ucis fiul vitreg de numai 6 ani: „Te rog ajută-mă, unchiule! Am nevoie de mâncare și de apă”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Anglia. O femeie și-a torturat și ucis fiul vitreg de numai 6 ani: „Te rog ajută-mă, unchiule! Am nevoie de mâncare și de apă”. FOTO: colaj capturi dailymail.co.uk
Anglia. O femeie și-a torturat și ucis fiul vitreg de numai 6 ani: „Te rog ajută-mă, unchiule! Am nevoie de mâncare și de apă”. FOTO: colaj capturi dailymail.co.uk

O femeie, în vârstă de 32 de ani și-a „ucis și torturat” fiul vitreg, în vârstă de șase ani, în West Midlands, un comitat în centrul Angliei ce cuprinde zona metropolitană a orașului Birmingham.

Potrivit procurorilor, Emma Tustin și Thomas Hughes, în vârstă de 29 de ani, l-ar fi supus pe micuțul Arthur la o cruzime sistematică „menită să-l tortureze”.

Arthur ar fi fost lipsit de hrană, ar fi fost pus să stea într-un hol timp de 14 ore pe zi și otrăvit cu sare înainte de a fi ucis în casa părinților aflată lângă Solihull.

La procesul desfășurat la finele săptămânii în Coventry, Emma s-a apărat și le-a spus juraților că a sunat imediat la Urgențe după ce a văzut că Arthur „abia mai respira” și „s-a albit la față”, după ce s-a lovit cu capul „de podea de vreo cinci ori”.

După ce i s-a spus să respire adânc de către operatorul 112, Emma continuă: „Am avut un pic de probleme cu el în ultimele câteva luni. Practic s-a aruncat pe podea, se lovea cu capul de podea. Încercam să-l opresc. M-a lovit și pe mine”.

 

Emma l-a ucis pe tânăr și că Thomas a „încurajat în mod intenționat” uciderea

 

Paramedicii au fost chemați la casa familiei pe 16 iunie anul trecut. Au repornit inima lui Arthur și l-au dus de urgență la Spitalul de Copii din Birmingham. El a murit a doua zi din cauza „rănilor cerebrale care nu erau compatibile cu viața”, s-a arătat în instanță.

Procurorii susțin că Emma l-a ucis pe copil că Thomas, a „încurajat-o pe femeie" spre comiterea acestei fapte. 

Emma a pledat vinovată pentru acuzația de cruzime asupra copiilor, dar neagă alte acuzații. Thomas spune că este nevinovat. 

Pe imaginile de pe camerele de supraveghere din living se vede cum Arthur, inconștient, a fost mutat de pe hol, unde se presupune că ar fi fost atacat. Acesta era culcat pe o canapea și  părea lipsit de viață. Apoi, el a fost mutat pe podea, în timp ce Thomas încerca să-l resusciteze, urmând instrucțiunile medicilor, la telefon. 

În timpul procesului juraților li s-a arătat că rănile lui Arthur de la cap proveneau de la lovituri repetate. 

 

„Cere-i lui T să sape mormântul lui Arthur pentru mine, te rog”

 

Se spune că Emma ar fi înregistrat mai mult de 200 de fișiere audio cu fiul vitreg în timp ce acesta se afla în „diferite stadii de pericol”. Arthur a repetat întruna: „Te rog ajută-mă, ajută-mă unchiule, nu mă hrănesc, am nevoie de mâncare și de apă”.

Pe 15 iunie, cu o zi înainte ca Arthur să fi fost omorât, Thomas i-ar fi spus Emmei să-l „amăgească” pe școlar după ce ea s-a plâns de „conversația” sa.

Emma a trimis un mesaj: „S-a aruncat pe podea și strigă: abuz. Încă țipă”.

Thomas a răspuns: „Leagă-i niște frânghie în jurul gurii cu o șosetă sau ceva de genul”.

El a mai spus pe WhatsApp: „Doar cere-i lui T să sape mormântul lui Arthur pentru mine, te rog”.

Arthur, care a murit la Spitalul de Copii din Birmingham la 17 iunie 2020, se afla în îngrijirea cu normă întreagă a tatălui său după ce mama sa, Olivia Labinjo-Halcrow, a fost acuzată de uciderea partenerului ei, Gary Cunningham, în februarie 2019.

Ea a fost condamnată la 11 ani de închisoare în iulie, după ce a fost găsită vinovată de omucidere.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel