Anglia: Se complică procesul românului care ar fi ucis doi oameni. "Partenerul" inculpat nu recunoaște

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Italia. Româncă, ucisă cu sânge rece la o fermă. Poliția caută vinovații, însă pare a fi un mister imposibil de deslușit
Italia. Româncă, ucisă cu sânge rece la o fermă. Poliția caută vinovații, însă pare a fi un mister imposibil de deslușit

Doi muncitori de la un abator au torturat doi cunoscuți înainte de a-i ucide și mutila. Ionuț-Valentin Boboc, un român în vârstă de 21 de ani, și Jacob-Bebe Chers, în vârstă de 45 de ani, sunt judecați pentru uciderea lui Denzil McKenzie și Fahad Hossain Pramanik în Bristol, la 11 septembrie 2021.

Curtea din Bristol susține că bărbații au fost uciși în casa lui Denzil McKenzie. Românul a recunoscut în fața autorităților uciderea proprietarului casei, dar neagă uciderea celuilalt bărbat. Însă, complicele său, Chers, neagă ambele crime, ceea ce face munca autorităților cu atât mai dificilă.

Știridiaspora.ro a relatat despre această cumplită crimă chiar atunci când a avut loc, AICI

Judecătorului i-au fost prezentate imagini de pe camerele de supraveghere cu Boboc și Chers mergând spre casa lui McKenzie de pe Wood Street 20, Easton, la ora 20:30 (ora Londrei) în noaptea crimelor, apoi întorcându-se în același mod în jurul orei 23:00.

La întoarcere, aceștia au plecat cu bunuri din casa celor două victime. Mai exact, au furat un echipamentului audio, precum și a bijuterii și aparate electronice s-a arătat în instanță. 

Chers și Boboc au recunoscut că au petrecut seara împreună, înainte de a merge la adresa lui McKenzie, unde Pramanik, în vârstă de 27 de ani, îl vizita pe acesta. Cei doi inculpați lucrau amândoi pentru McKenzie la un abator de lângă Bristol.

 

Procesul nu s-a încheiat încă


Procurorul Kate Brunner QC a declarat în fața instanței: "Ceea ce au lăsat în urma lor a fost o scenă de groază. Ambii bărbați fuseseră înjunghiați în mod repetat în timp ce încercau să se apere. McKenzie avea 23 de răni de cuțit, cea mai gravă la nivelul gâtului."

Procuroarea a continuat: "Domnul Pramanik fusese înjunghiat de cel puțin trei ori în spate și în abdomen, iar corpul său prezenta semne de durere și suferință provocate în mod deliberat."

Inculpații ar fi încercat apoi să curețe locul faptei ștergând sângele de pe pereți și de pe alte suprafețe, în timp ce vopsea neagră și groasă de mașină fusese pulverizată pe cadavre și peste tot în jurul casei.

Cei doi au fost arestați atunci când Boboc a povestit familiei sale ceea ce el și Chers ar fi făcut.

Brunner a declarat: "Nu am avut nici o problemă: Bărbatul de naționalitate română s-a dus acasă și i-a spus familiei sale că el și colegul său, Chers au ucis doi bărbați. Au crezut că glumește, dar a doua zi au devenit suficient de îngrijorați încât să sune la poliție".

Inculpații au fost cei care au condus poliția la casa din Easton, a declarat instanța. Cei doi inculpați au fost ajutați în boxa acuzaților de un interpret român.

Autoritățile au stabilit că procesul va continua.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel