Anglia. Fotografiile unei celebre activiste, furate. Fiica sa le vrea înapoi cu orice preț

Georgiana Dragomir |
Data publicării:
Fotografiile unei celebre activiste au fost furate
Fotografiile unei celebre activiste au fost furate

O tânără din Anglia este disperată după ce a pierdut albumul cu fotografiile mamei sale, o militantă  pentru drepturile omului,  decedată anul trecut. Femeia spune că nu își poate explica  de ce nu au mai ajuns la ea prin curier.  Astfel, polițiștii  din Glasgow  au o misiune grea, întrucâtl le-a a cerut ajutorul pentru găsirea acestui album.

Albumul cu fotografiile mamei sale au o valoare sentimentală de neînlocuit pentru Emma, în vârstă de 32 de ani. A fost devastată anul trecut, după ce mama sa și-a pierdut viața, în urma unei boli grave, relatează MyLondon.

„Era o persoană care inspira cu adevărat,  profund spirituală și avea o putere și un curaj imens. Ea a fost foarte mult un sprijin și, de asemenea, un ghid pentru mine în viața mea. Eram foarte apropiate. Toți sunt  copleșiți de durere și  atunci își doresc  să-și amintească de cineva.  Am  poze cu ea în toată camera mea,  este o amintire foarte frumoasă că este încă acolo într-un fel”, a spus Emma, potrivit sursei citate.

Cum a ajuns să dispară albul cu fotografiile mamei sale 

 

Emma aștepta în urmă cu două zile să primească albumul fotografic prin curier, în locul în care s-a mutat.  Deși șoferul i-a trimis o fotografie că pachetul a fost livrat  la adresa indicată, nimeni nu știe de ce nu a ajuns la adevărata destinație. Tânăra nu crede că pachetul a fost rătăcit, ci mai degrabă nelivrat intenționat, deoarece mama sa era o activistă civică destul de cunoscută.

„Are o mare valoare sentimentală. Lucrurile care nu pot fi înlocuite sunt semnificative. Aș  aprecia cu adevărat  și aș fi recunoscătoare,  dacă ar fi returnat ",  a mărturisit Emma, citată de sursa precizată.

Pe fir au intrat și polițiștii britanici. Încearcă să afle ce s-a întâmplat, de fapt, cu albumul fotografic nelivrat.

 

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel