Anglia. Doi copii, de patru şi 10 ani, morți într-un accident teribil provocat de o şoferiţă beată

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Doi copii de patru și zece ani au murit într-un accident groaznic între o mașină și un camion pe autostrada M1 din Marea Britanie. 

Poliția din Thames Valley face acum apel la martori în urma coliziunii tragice care a avut loc ieri în apropiere de Milton Keynes. Accidentul a provocat zece ore de întârzieri pe șosea

Copiii erau pasagerii autoturismului Vauxhall Astra de culoare albă care s-a ciocnit cu un camion în jurul orei 23:10 pe M1 în direcția nord, între intersecțiile 14 și 15. Rudele lor apropiate au fost informate și sunt susținute de ofițeri special instruiți.

Un alt copil, pasager în Astra, și șoferul au fost transportați la spital cu răni, dar au fost externați între timp. Șoferul camionului nu a fost rănit.

O femeie în vârstă de 35 de ani din Derby a fost arestată sub suspiciunea de provocare a morții prin conducere periculoasă și de conducere a unui autovehicul cu o alcoolemie peste limita prescrisă. Ea rămâne în arest, potrivit The Sun.

Ofițerul anchetator, sergentul Dominic Mahon, de la Unitatea de Investigare a Coliziunilor Grave din Bicester, a declarat: "Gândurile mele rămân alături de familia celor doi copii care au murit din păcate în aceste momente extrem de dificile. Facem apel la oricine care ar fi putut fi martor la această coliziune sau la oricine care ar putea avea imagini de la camera de bord care ar fi putut surprinde ceea ce s-a întâmplat sau oricare dintre vehicule înainte de coliziune să ne contacteze. Puteți face un raport sunând la 101 sau online, citând referința 43210356500."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel