Angajatul Poștei, care a furat un sac cu banii de pensii, prins după ce a cheltuit aproape 10.000 de euro: „M-am distrat”

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
posta_romana
posta_romana

Poliţiştii oraşului Chitila, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov, l-au depistat, vineri, în Ploieşti, pe bărbatul de 20 de ani bănuit de furtul unui sac cu bani din maşina Poştei Române.

"Asupra bărbatului a fost găsit un sac cu bani, urmând ca ulterior să fie stabilită valoarea acestora", informează un comunicat al Inspectoratului Poliţiei Judeţene (IPJ) Ilfov transmis, vineri, AGERPRES.

Potrivit sursei citate, la acest moment bărbatul se află în custodia poliţiştilor din Chitila, fiind condus la sediul poliţiei pentru cercetări.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a primit o sesizare, pe 1 noiembrie, conform căreia dintr-o autoutilitară a Poştei Române care transporta bani a dispărut un sac în care se afla suma de 278.000 lei, din care au recuperat aproximativ 235.000 de lei.

Tânărul le-a spus polițiștilor ca se săturase de viața grea pe care o avea și a cheltuit banii pe haine, pe mese la restaurant și pe închirierea unui apartament în Ploiești, conform Digi 24.

Angajatul Poștei care a furat un sac cu banii de pensii, prins după ce a cheltuit aproape 10.000 de euro: „M-am distrat”

 

El a fost dus la audieri la Poliția din Chitila și întrebat de jurnaliști de ce a furat banii, a răspuns: „Pentru că nu aveam”. Întrebat, de asemenea, ce a făcut cu banii, a spus: „M-am distrat”.

Cel care a sesizat dispariţia sacului este şoferul autoutilitarei, iar principalul suspect este însoţitorul său.

"La data de 1 noiembrie a.c., în jurul orei 11,47, un reprezentant al Poştei Române a sesizat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, în jurul orei 11,40, un angajat, şofer transport valori la aceeaşi instituţie, l-a sesizat cu privire la faptul că, în timp ce se afla oprit pe strada Eroului din Chiajna, din interiorul autoutilitarei care transporta valori monetare a dispărut un sac ce aparţine Poştei Române, în care se afla suma de 278.000 lei, şi care ar fi fost sustras de însoţitorul acestuia, angajat la aceeaşi instituţie. La faţa locului s-au deplasat cu operativitate poliţiştii din Chitila pentru efectuarea activităţilor specifice, în cauză fiind identificat delegatul, respectiv un bărbat în vârstă de 30 de ani, bănuit de comiterea faptei sesizate", anunţa IPJ Ilfov. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel