Angajaţi de la stat, obligați să facă propagandă pentru PSD

O craiovencă susține că PSD Dolj forțează angajații de la companiile de stat să le facă propagandă pe Facebook, ba chiar să le schimbe parolele și să le intre în conturi. Până în acest moment, PSD nu a dezmințit informația și nu a avut nicio reacție.

Iulia Mihaela Păuna din Craiova scrie pe Facebook cum mama ei a fost adusă la sediul PSD din Craiova de către şefii săi, împreună cu alţi colegi, unde li s-au cerut contul şi parola de Facebook pentru a i se ataşa la poza de profil o pictogramă cu Claudiu Manda şi cu mesajul "Votez PSD".

Mama Iuliei Păuna lucrează la compania de Apă Oltenia aflată în subordinea autorităţilor judeţene.

„În Romania anului 2019 că nu merge treaba cu curăţenie sufletească, asta e ştiută. Că se aduc oamenii forţat la mitinguri PSD, ameninţaţi cu concedierea sau premiaţi cu 1 litru de ulei - am mai scris despre asta în momentul în care mama mea, angajat al Companiei de Apa Oltenia a fost târâtă la miting - şi asta e știuta. DAR azi PSD a înfăptuit furt de identitate şi furt de opinie!

Aceeasi mamă a mea, angajată a aceleiaşi companii, azi a fost adusă la sediul PSD din Craiova de către şefii săi, împreună cu alţi colegi, fara să i se spună de ce, şi acolo i s-au cerut contul şi parola de Facebook pentru a i se ataşa la poza de profil o pictogramă cu Claudiu Manda şi cu mesajul "Votez PSD".

Neştiind multe despre tehnologie, nu şi-a amintit parola de Facebook şi şefii săi i-au schimbat-o, i-au făcut alta, de pe propriul ei smartphone! Asta au făcut cu toţi oamenii de la Compania de Apa Oltenia!

Apoi am început toţi din familie să primim de la ea, pe Facebook, cereri de apreciere a paginii lui Claudiu Manda, fără că ea să pună mana pe telefonul ei! Ulterior şi-a schimbat poza de profil şi parola de FB, asta după ce i-am explicat eu telefonic cum se face şi ce greşeala a făcut. Sunt siderată. Spuneti-mi voi, va rog, cui să mă adresez.

Legea 190/2018 privind datele cu caracter personal a fost încălcată in mod abuziv azi de către susţinătorii lui Manda şi au înfăptuit furt de identitate şi furt de opinie,mă repet. Mama mea aproape plângea. Nu mai am cuvinte.ajutati-ma voi cu un share sau un sfat. Multumesc“

Iulia Mihaela Păuna a revenit cu precizări: „În urma postării mele, m-au contactat mai multe persoane de la alte partide politice. Le mulţumesc, însă doresc sa menţionez că nu doresc ca întâmplarea mea sa fie o unealta pentru profitabilitatea altor partide. In acest moment îmi este teama pentru stabilitatea jobului mamei mele. Desi nu este normal, dar se întâmplă în România! Lucrurile nu vor rămâne aşa, totuşi. Va mulţumesc pentru înţelegere.“

 

 

 
 
Iulia Mihaela Pauna is feeling angre 

In Romania anului 2019 că nu merge treaba cu curățenie sufletească,asta e știuta. Că se aduc oamenii forțat la mitinguri PSD,amenințați cu concedierea ,sau premiați cu 1 litru de ulei - am mai scris despre asta in momentul in care mama mea,angajat al Companiei de Apa Oltenia a fost tarata la miting - și asta e stiuta. DAR azi PSD a înfăptuit furt de identitate și furt de opinie ! Aceeasi mama a mea,angajata ale aceleiași companii,azi a fost adusă la sediul PSD din Craiova de către șefii săi , împreună cu alți colegi,fara să i se spună de ce,și acolo i s-au cerut contul și parola de Facebook pentru a i se atașa la poza de profil o pictogramă cu Claudiu Manda și cu mesajul "Votez PSD". Neștiind multe despre tehnologie, nu și-a amintit parola de Facebook și șefii săi i-au schimbat-o ,i-au făcut alta ,de pe propriul ei smartphone! Asta au făcut cu toți oamenii de la Compania de Apa Oltenia! Apoi am început toți din familie să primim de la ea,pe Facebook,cereri de apreciere a paginii lui Claudiu Manda , fără că ea să pună mana pe telefonul ei! Ulterior și-a schimbat poza de profil și parola de FB ,asta după ce i-am explicat eu telefonic cum se face și ce greșeala a făcut. Sunt siderată. Spuneti-mi voi ,va rog , cui să mă adresez. Legea 190/2018 privind datele cu caracter personal a fost încălcată in mod abuziv azi de către susținătorii lui Manda și au înfăptuit furt de identitate și furt de opinie,mă repet. Mama mea aproape plângea. Nu mai am cuvinte.ajutati-ma voi cu un share sau un sfat.multumesc

 

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.27