Andrei Caramitru, mesaj pentru PSD-ALDE: "Guvernul susține financiar Transnistria?"

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Andrei Caramitru a postat pe pagina de facebook un mesaj către partidul aflat la guvernare despre realizarea stației back to back de la Vulcănești. 

"GUVERNUL PSD/ALDE SUSȚINE FINANCIAR TRANSNISTRIA ???

Guvernul PSD vorbește de realizarea unei stații back to back la Vulcănești care să ne conecteze energetic cu Republica Moldova. Foarte frumos până aici!

Să ne spună însă domnul Bădălău și PSD/ALDE dacă prin această stație nu s-ar putea întâmplă însă altceva : să importăm energie electrică din Transinstria. Pentru că importurile au explodat după OUG114. Să fie oare acesta scopul pentru care companiile de stat românești nu fac proiecte de investiții? Să fie această scopul pentru care companiile de stat românești sunt decapitalizate prin OUG 114/2018 și distribuirea tuturor profiturilor sub formă de dividende la bugetul de stat? De unde să exportăm?

Și de unde mai pot veni importurile masive, pe lângă gazele de la Gazprom - care folosește intermediarul Conef (deținut de oligarhul care are și Alro - prietenul lui Vâlcov)? Nu prin stația de la Vulcănești? Nu de la producătorii din Transnistria?", a scris Andrei Caramitru pe pagina de facebook.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel