Andi Moisescu, MESAJ pentru politicieni la Românii au talent

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Andi Moisescu nu ratează nicio apariție televizată de la PRO TV - fie la Românii au talent unde este jurat, fie la Apropo Tv, unde este realizator-, să nu ironizeze liderii politici ai partidelor aflate la guvernare. Dacă săptămâna trecută, aluziile la Sărbătoarea lalelelor de la Pitești și la premierul Dăncilă au fost mai mult decât clare, în această vineri nu au scăpat îmbogățiții care au luat cu asalt stațiunea Mamaia de 1 Mai și au descind chiar cu elicopterele.

Andi Moisescu i-a spus unui român stabilit în Spania să ducă mai departe vestea că în România se trăiește foarte bine încât se merge la mare cu elicopterul.

Viorica Dăncilă nu a scăpat nici de data aceasta. Andi Moisescu l-a întrebat pe Smaily dacă râde sau vorbește în limba engleză. Realizatorul TV face referire la replica Vioricăi Dăncilă la întâlnirea cu premierul israelian care i-a urat bun venit, iar premierul român i-a răspuns - hehe.

De altfel, nu este prima dată când Andi Moisescu transmite mesaje politicienilor. O face frecvent, și de multă vreme.

"Simpatică clasa asta politică, încercând să facă pe proasta, dând teme peste noapte străzii şi aşteptând tot din stradă soluţii.

Poate ar trebui să-i aducem cumva aminte că, în această poveste, strada e angajatorul, iar ea, clasa politică, angajata.

Ea trebuie să propună soluţii. Iar strada are tot dreptul să le respingă pe bandă rulantă, dacă nu le consideră potrivite, continuând protestul", scriaAndi Moisescu pe Facebook în urmă cu câțiva ani.

Foto- Facebook

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel