Andi Moisescu, pariu pierdut cu Bobonete. Pleacă de la Pro Tv: „A reușit să pronunțe, din prima Hippopotomonstrosesquippedaliofobia“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Andi Moisescu nu va mai fi gazda emisiunii „Pe Bune?!“ de la Pro Tv. El va fi înlocuit de Mihai Bobonete. 

Noul sezon „Pe Bune?!“ debutează pe micile ecrane pe 3 februarie. Amsiunea cu cele mai trăsnite întrebări și curiozități, prezentată până sezonul trecut de Andi Moisescu, va avea un nou realizator. 

 „E foarte simplu. Am făcut un pariu cu Bobo. I-am zis așa: dacă reușește să pronunțe fără greșeală, din prima, Hippopotomonstrosesquippedaliofobia, următorul sezon e al lui. Și a reușit. Deci, eu zic că las distracția pe mâini foarte bune”, a explicat Andi Moisescu decizia de a-i ceda pupitrul prezentatorului lui Mihai Bobonete,  actorul care iterpretează rolul lui Bobiță din serialul „Las Fierbinți“.

Acesta va fi secondat de cei doi căpitani și colegi de platou, nimeni alții decât colegii și prietenii săi, actorii și comedianții Costi Diță și Cosmin Natanticu.

„Sunt foarte bucuros că am fost ales să prezint această emisiune și nu doar pentru că sunt prieten de-o viață atât cu Costi, cât și cu Cosmin, dar și pentru faptul că tot timpul mi-a plăcut emisiunea, am urmărit-o cu drag. Este un show inteligent, amuzant... exact așa cum sunt și eu”, a spus Mihai Bobonete, potrivit Pro Tv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel