Anca Jurma a preluat mandatul de șef al DNA. Augustin Lazăr: Se bucură de încredere la nivel internațional

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Anca Jurma a preluat mandatul de procuror șef interimar al DNA, după revocarea Laurei Codruța Kovesi.

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a declarat că Jurma se bucură de încredere pe plan intern și internațional  și este exact ce ne trebuie în acest moment.

"S-a facut predarea de mandat. Doamna procuror Anca Jurma a fost delegată în funcția de procuror șef al DNA pe o perioadă de 6 luni. Doamna procuror șef Anca Jurma este persoana potrivită, care ne indică nouă faptul că DNA are resurse pe profilul necesar în momentul oportun pentru a le valorifica în continuare.

E un procuror cu experiență mare în Ministerul Public, e un procuror cu foarte bună profesională și care, în acest context al devenirii direcției ca un furnizor de expertiză europeană și internațională a reprezentat instituția în momente și puncte cheie. Și-a desfășurat activitatea în calitate de procuror șef al biroului de relații internaționale 2 mandate, a lucrat și în PG în acest domeniu, a fost și consilier și e persoana potrivită să vină cu contribuția de încredere în Ministerul Public și DNA, o persoană care se bucură de încredere la nivel internațional", a declarat Augustin Lazăr.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel