Analist financiar: Leul se va prăbuși! Puneți-vă centurile!

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Încă un analist economic trage un semnal de alarmă asupra dezastrului care ar urma după deciziile guvernului PSD. Planul economic al PSD, spune Andrei Caramitru, fondator al Kessel Run Ventures, ar duce la slăbirea leului și creșterea inflației.

Într-o postare pe pagina lui de Facebook, cu titlul „Planul economic al PSD - inflație și leu devaluat”, analistul susține că social-democrații ar trebui să taie din cheltuielile la stat, dar nu au cum s-o facă fiind an electoral.

Așa că vor susține că dezastrul este din cauza multinaționalelor.

„Povestea lor va fi următoarea: am crescut salariile cum am promis, prețurile au crescut din cauza multinaționalelor și leul a scăzut din cauza băncilor care ne exploatează. Rezultatul este cel mai rău posibil - scad TOATE veniturile, leul prăbușindu-se”, spune Caramitru.

Analistul îi sfătuiește pe români să-și schimbe leii și să-și pună centurile de siguranță.

„Vă recomand să nu mai aveți lei în conturi (schimbați în EUR), să vă setați salarii și contracte în EUR, să aveți conturi și firme stabilite în afara României (Estonia de exemplu pentru firme, Revolut pentru cont bancar) pentru a evita atacuri și abuzuri ANAF. Și să vă puneți centurile, o să fie un an foarte greu...”.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel