Ana Birchall: Plec cu fruntea sus. MJ s-a aflat sub ASEDIU

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Ana Birchall transmite un nou mesaj, după ce plecat din fruntea Ministerul Justiției, precizând că, în ultimele șase luni, acestă instituție s-a aflat sub asediu. 

"Vă multumesc tuturor pentru mesajele transmise in aceste zile, mesaje care, cu siguranta, mi-au atins sufletul! Vă doresc tot ce este mai bun si mai frumos pentru voi si persoanele dragi voua!

Asa cum am spus si ieri, am plecat de la Ministerul Justiției cu fruntea sus. Așa cum am promis încă de la preluarea funcției, în data de 25 aprilie 2019, am gestionat agenda ministerului cu echilibru, seriozitate și profesionalism, alături de colegele și colegii mei din Ministerul Justiției, cu conștiința faptului că am acționat întotdeauna cu onestitate și bună credință.

Au fost șase luni intense, o perioadă deloc ușoară, de multe ori simțind că Ministerul Justiției s-a aflat sub asediu, fiind ținta diverselor interese. Și chiar dacă de multe ori ne-a trecut glonțul pe la ureche, am reușit să prevenim activarea Articolului 7 din Tratatul UE.

În toată această perioadă mi-am respectat jurământul depus cu mâna pe Biblie și pe Constituție, asigurând domnia legii, respectul fata de lege si recâștigarea încrederii românilor în actul de justiție", este mesajul postat, miercuri, de Ana Birchall pe contul său de Facebook.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel