Amesteca sucul de la o lămâie cu două linguri de pătrunjel tocat. Trucul minune pe care trebuie să-l încerci

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Amesteca sucul de la o lămâie cu două linguri de pătrunjel tocat. Trucul minune pe care trebuie să-l încerci
Amesteca sucul de la o lămâie cu două linguri de pătrunjel tocat. Trucul minune pe care trebuie să-l încerci

Petele de pe față, fie că sunt cauzate de soare sau de vârstă, afectează aspectul pielii feței, modificându-i tonul și frumusețea naturală. Astăzi, StiriDiaspora.ro vă învață cele mai bune trucuri ca să scăpați de ele.

Pe lângă hidratarea pielii în profunzime și consumul unor alimente sănătoase, există câteva produse naturale care pot fi bune pentru a reda o culoare mai frumoasă și unificată pielii tale. Acordați atenție următorului articol StiriDiaspora.ro și descoperiți cele mai bune trucuri casnice pentru petele faciale.

S-ar putea să îți placă și: Castagnole de mere, gogoșile delicioase și dietetice: Vor dispărea de pe masă în cel mai scurt timp. Au doar 35 de calorii

 

Lămâie și pătrunjel

 

Lămâia este cel mai folosit produs natural de albire pentru a lumina petele pielii, făcând o opțiune bună pentru zona feței. Conține și vitamina C, care reglează producția de melanină, oferind pielii o culoare mai frumoasă.

Vă sugerăm să faceți o mască de lămâie și pătrunjel, astfel încât nuanța închisă a petelor de pe față să se deschidă. Se amestecă sucul de la o lămâie cu două linguri de pătrunjel tocat și se aplică pasta rezultată pe pete cu ajutorul unui tampon de bumbac. Cel mai bine este să-l aplicați noaptea și să vă clătiți fața când vă treziți cu apă călduță.

 

Iaurt și morcov

 

Unul dintre cele mai bune trucuri pentru petele de pe față și pentru a menține un tonus sănătos pe pielea feței, este aplicarea unei măști pe bază de iaurt natural și morcov.

Morcovul este astringent, deci este eficient și în combaterea petelor și urmelor cauzate de acnee. Se amestecă un morcov ras cu o jumătate de iaurt simplu și se aplică amestecul pe toată fața, lăsând-o să acționeze cel puțin 20 de minute. Apoi îndepărtați cu apă caldă.

 

Ceapă și oțet de mere

 

Sucul de ceapă este, de asemenea, folosit pentru a îndepărta petele de pe pielea feței, pentru a reduce ridurile și pentru a combate acneea. Acest remediu de casă constă în amestecarea sucului unei cepe cu puțin oțet de mere, care este ideal pentru închiderea porilor și pentru a avea pielea mai fină.

Trebuie doar să amesteci o ceapă și să adaugi aproximativ 2 linguri de oțet de mere în sucul acesteia. Umeziți un tampon de bumbac în amestec și aplicați-o direct pe pete, lăsând-o să stea timp de 15 minute. În cazul în care simțiți arsuri sau iritații, este important să vă clătiți imediat fața cu apă rece.

 

Mască din argilă de castraveți

 

Aceste două ingrediente împreună sunt spectaculoase pentru luminarea petelor întunecate de pe față, dar și pentru exfolierea pielii și îndepărtarea excesului de ulei. Amestecă o lingură de argilă verde, roșie sau albă cu un sfert de castravete, iar când obții o pastă netedă, întinde-o pe față. Lăsați amestecul să acționeze 20 de minute și veți observa instantaneu o piele mult mai moale, fără celule moarte.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel