Amestecă sare cu ulei de măsline. Trucul fabulos cu rezultate fantastice în doar câteva minute! Vei economisi foarte mulți bani

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Amestecă sare cu ulei de măsline. Trucul fabulos cu rezultate fantastice în doar câteva minute! Vei economisi foarte mulți bani
Amestecă sare cu ulei de măsline. Trucul fabulos cu rezultate fantastice în doar câteva minute! Vei economisi foarte mulți bani

Un exfoliant cu sare poate fi modalitatea perfectă de a îndepărta pielea moartă și de a o lăsa moale și netedă. Afl[ care sunt beneficiile pe care le au exfoliantele cu sare pentru îngrijirea pielii, despre utilizarea lor și despre cum se prepară un exfoliant cu sare. Aduceți acasă experiența spa, economisind mulți bani.

Principalul motiv pentru a folosi un exfoliant cu sare este acela de a exfolia. Prin îndepărtarea pielii moarte prin exfoliere, pielea este pregătită să absoarbă uleiurile nutritive și alte ingrediente benefice, cum ar fi uleiurile esențiale. Îndepărtarea celulelor moarte ale pielii deschide porii înfundați și reduce apariția petelor de piele de pe corp.

 

Care sunt beneficiile sării

 

Acțiunea de masaj prin exfoliere cu sare este excelentă pentru creșterea circulației și poate fi utilă în menținerea fluxului sistemului limfatic. Utilizarea regulată a exfolianților corporali cu sare poate reduce aspectul vizibil al celulitei, ca și periajul uscat. Uleiurile din exfoliant vor ajuta și la hidratarea de care aveți nevoie pentru o piele sănătoasă.

Combinați sarea cu diferite uleiuri sau cafea pentru un plus de exfoliere și beneficii pentru piele.

 

Cum se face un scrub cu sare

 

Ingredientele folosite pentru a face o rețetă de scrub cu sare de casă trebuie să fie adaptate la problemele pe care vrei să le rezolvi. Vă puteți crea propria rețetă de scrub cu sare cu ajutorul acestui ghid simplu.

Există atât de multe combinații diferite pe care le poți folosi pentru a face un exfoliant de corp unic!

Folosind un amestec simplu de sare și ulei în proporție de 4 la 1 sau 3 la 1, cu unul sau două adaosuri la alegere, veți putea să vă dezvoltați propriile rețete de scrub cu sare. În general, un raport de ¼ de cană de ulei la sare funcționează bine, dar sarea cu granulație fină sau uleiul mai gros necesită puțin mai mult.

 

2. Amestecă s... (amplitude-magazin-b9xbxcldgbq-unsplash.jpg)

 

Alege sarea potrivită pentru tine

Alegeți o sare pe care să o folosiți în exfoliantul pentru corp. Planificați între ⅓ și ½ cană de sare pentru fiecare utilizare.

 

Sare de mare

 

Sarea de mare adaugă minerale și vă relaxează datorită ionilor negativi eliberați în aer în timp ce o folosiți. Vine în diverse culori, care au diferite minerale în ele. Treci la rețeta de exfoliant cu sare de mare.

 

Sare de Himalaya

 

Sarea de Himalaya are toate caracteristicile benefice ale sării de mare, dar cu minerale suplimentare în ea și, bineînțeles, are o nuanță frumoasă de roz. 

 

Săruri din Sulfat de Magneziu

 

Sarea Epsom (sulfat de magneziu) este o alegere excelentă pentru un exfoliant care să fie folosit în cada de baie. Proprietățile sale de înmuiere și relaxare sunt bine cunoscute. Deși această sare nu este cea mai absorbabilă formă de magneziu, este totuși destul de eficientă.  

 

Sare din Marea Moartă

 

Sarea de la Marea Moartă provine dintr-un singur loc și este renumită la nivel mondial pentru utilizarea sa în îngrijirea pielii. În timp ce sarea de mare tipică este de aproximativ 85% clorură de sodiu , sarea din Marea Moartă are doar aproximativ 30%.  Lăsând-o cu o compoziție mult mai mare de minerale și alte săruri.

 

Alege un ulei pentru scrubul cu sare

 

Folosiți ¼ până la ⅓ ceașcă de ulei pentru fiecare ceașcă de sare în scrub. Cam orice ulei esențial purtător de ulei ar funcționa foarte bine.

- Ulei de nucă de cocos și/sau ulei de nucă de cocos fracționat (o formă lichidă de ulei de nucă de cocos) -  este, în general, uleiul preferat pentru a fi folosit în scruburi. Este foarte hrănitor pentru piele și are un termen de valabilitate lung. Uleiul de cocos fracționat se absoarbe uimitor.

- Uleiul de migdale dulci - se absoarbe bine și nu înfundă porii, o alegere de top pentru cei predispuși la acnee.

- Uleiul de măsline - disponibil cu ușurință în majoritatea caselor, uleiul de măsline este, de asemenea, încărcat cu vitamine sănătoase pentru piele.

-  Ulei de avocado sau diverse uleiuri de nuci
 

 

Ce mai poți adăuga la scrubul tău cu sare și ulei

 

- 10 până la 20 de picături de ulei esențial sau ulei parfumat pentru fiecare cană de sare folosită - Uleiul de lavandă este o alegere populară și liniștitoare, dar nu ezitați să alegeți din orice ulei esențial prietenos pentru baie.

- o linguriță sau două de ulei de vitamina E

- schimbați aproximativ ⅓ din porția de ulei cu unt de shea pentru cei cu pielea foarte uscată

- petale de flori sau ierburi uscate - rezumați-vă la utilizarea unora suficient de mici pentru a le spăla în scurgere sau doar câteva bucăți mai mari care să fie ușor de îndepărtat după duș sau baie

- zaț de cafea

- pulbere de ceai verde matcha

- cărbune activat

- câteva picături de ulei de trandafir sau de semințe de morcov

 

Cum se folosește scrubul cu sare

 

Utilizarea unui exfoliant corporal cu sare este foarte ușoară. Trebuie doar să urmați acești 3 pași simpli.

1. Începeți prin a amesteca puțin scrubul de sare la temperatura camerei din borcan. Uleiul tinde să se depună în partea de sus a scrubului.

2. Aplică o cantitate mică și masează-ți ușor pielea printr-o mișcare circulară de exfoliere. Acordați o atenție deosebită pentru a vă freca bine picioarele, genunchii și coatele. Acestea sunt zone predispuse la piele aspră mai groasă.

3. Clătiți cu apă călduță (nu fierbinte) și uscați-vă cu un prosop curat.

 

Cum poți depozita scrubul cu sare

 

Cel mai bine este să vă păstrați scrub-ul de sare într-un borcan de sticlă bine închis. Astfel, vă veți asigura că uleiurile esențiale și celelalte ingrediente nu se risipesc înainte ca scrubul să fie folosit. Un recipient etanș reduce, de asemenea, riscul ca uleiul folosit să râncezească dacă este depozitat pentru o perioadă lungă de timp.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel