Amestecă o roșie coaptă cu sucul unei lămâi și două linguri de zahăr. Efect miraculos pentru ten!

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Amestecă o roșie coaptă cu sucul unei lămâi și două linguri de zahăr. Efect miraculos pentru ten!
Amestecă o roșie coaptă cu sucul unei lămâi și două linguri de zahăr. Efect miraculos pentru ten!

Roșia este una dintre cele mai sanatoase legume pe care o putem include în dieta noastră de zi cu zi și, datorită conținutului său ridicat de vitamina A, a fost în mod tradițional utilizată pe scară largă în medicina naturală. 

Roșia nu este benefică doar pentru interiorul corpului, deoarece s-a observat că oferă multe proprietăți pentru a îmbunătăți aspectul pielii și părului, făcându-l un ingredient spectaculos pentru a face unele tratamente la domiciliu. 

 

Ten gras și acnee

 

Una dintre principalele utilizări ale roșiilor în lumea frumuseții este că este indicată pentru a combate aspectul gras al pielii feței și a trata acneea. Este un aliment care permite curățarea pielii în profunzime, desfundând porii și evitând, prin urmare, apariția impurităților. În plus, funcționează foarte bine pentru a regla producția de grăsime de pe față, deci dacă pielea ta este grasă, următoarea mască facială îți va aduce multe beneficii.

Vezi și: Ruladă de ciocolată fără coacere. Un desert fabulos, gata cât ai zice 1, 2, 3....

Veți avea nevoie de o roșie coaptă, de sucul unei lămâi și de o lingură de fulgi de ovăz. Adăugați toate ingredientele în blender și procesați câteva minute până obțineți un amestec omogen. Aplicați crema rezultată pe o față curată și lăsați-o timp de 15 minute.

 

Exfoliați pielea

 

După cum am subliniat, roșiile sunt ideale pentru a preveni înfundarea porilor și pentru a lăsa pielea complet liberă de celule moarte. De aceea, un mare truc de frumusețe cu roșii este să faci un exfoliant de casă pe bază de roșii, care să-ți lase pielea să arate ca nouă și mult mai moale la atingere.

Faceți-vă scrubul de roșii amestecând o roșie coaptă cu sucul unei lămâi și două linguri de zahăr alb. Când sunteți gata, întindeți-l pe față cu mișcări circulare, fără a-l aplica pe zona conturului ochilor și lăsați-l să stea timp de 15 minute. Finalizați, îndepărtați cu apă rece sau caldă și veți observa cum pielea dvs. capătă o strălucire specială.

 

Păr mai neted

 

Și nu puteți profita doar de proprietățile roșiilor pe piele, deoarece părul dvs. poate beneficia și el, mai ales dacă ceea ce căutați este un tratament natural care vă ajută să vă recâștigați moliciunea și strălucirea pierdută.

Vă sfătuim să folosiți o mască de roșii o dată pe săptămână pe care trebuie să o pregătiți zdrobind o roșie cu două linguri de făină de porumb. Aplicați amestecul obținut pe părul umed când mergeți să-l spălați, lăsați-l să acționeze 20 de minute și, după acest timp, clătiți cu multă apă rece sau caldă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel