Amestecă miere de albine cu ulei de măsline și cafea. Trucul de milioane care face cât cele mai scumpe ședințe la dermatolog

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Amestecă miere de albine cu ulei de măsline și cafea. Trucul de milioane care face cât cele mai scumpe ședințe la dermatolog / Foto: Captură video youtube
Amestecă miere de albine cu ulei de măsline și cafea. Trucul de milioane care face cât cele mai scumpe ședințe la dermatolog / Foto: Captură video youtube

Această rețetă simplă de mască de față cu ulei de măsline, cafea și miere este o rețetă de frumusețe ușoară pe care o poți prepara cu ingrediente obișnuite din bucătărie și îți face pielea să se simtă minunat.

Uleiul de măsline nu este bun doar pentru interiorul tău, ci și pentru exteriorul tău. Nu este un secret că o dietă bogată în uleiuri de măsline din Spania vă va ajuta să străluciți din interior spre exterior. Dar atunci când este aplicat direct pe piele, antioxidanții puternici ajută la refacerea elasticității pielii și vă oferă o strălucire superbă.

Uleiul de măsline conține patru antioxidanți majori care îi permit să ajute la curățarea, hidratarea și protejarea pielii noastre: Vitamina A, vitamina E, polifenoli și fitosteroli. Fiecare dintre acești antioxidanți puternici ajută la neutralizarea radicalilor liberi care cauzează deteriorarea pielii și îi împiedică să facă rău.

Profilul lipidic al uleiului de măsline este foarte asemănător cu cel al pielii noastre, astfel încât funcționează armonios pentru a adăuga hidratare și pentru a furniza vitaminele și nutrienții atât de necesari porilor noștri. Pentru această mască pentru piele, am combinat puternicul aur lichid cu alte câteva ingrediente blânde, care iluminează pielea (și sunt comestibile!) pe care probabil că le aveți deja prin preajmă:

Mierea este un antiseptic natural, așa că este excelentă pentru curățarea porilor și atât pentru tratarea cât și pentru prevenirea acneei. De asemenea, este plină de antioxidanți și este extrem de calmantă și hidratantă, perfectă pentru a calma roșeața și a vindeca cicatricile.

Cafeaua este mult prea prețioasă pentru a fi aruncată. Ea poate fi folosită pentru îngrijirea ta personal[. Are virtuți radiante și exfoliante pentru piele. Astfel, această mască vă va oferi un aspect mai plin de viață și mai proaspăt. În sectorul cosmetic, profesioniștii atribuie cafelei și în special cofeinei un efect mai degrabă decongestionant, un efect ideal pentru ochii obosiți sau întunecați.

 

Mască de cafea, miere și ulei de măsline - Ingrediente

 

- 2 linguri de cafea

- 2 linguri de miere florală

- 3 linguri de ulei de măsline bio extravirgin

 

Mască de cafea, miere și ulei de măsline - Mod de preparare


Într-un castron, amestecați două linguri de cafea rece cu două linguri de miere și trei linguri de ulei de măsline organic extravirgin. Se face un preparat omogen și cremos.

Apoi, aplicați masca de casă pe toată fața și pe gât. Apoi, lăsați preparatul să acționeze timp de aproximativ 10 minute. Clătiți bine cu apă limpede și călduță. Priviți rezultatul! Pielea ta este împrospătată, exfoliată și hidratată pentru a face față cât mai bine noilor raze solare, dar și pentru vara care vine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel