Amestecă lămâie cu sare. Un rezultat spectaculos, în doar 10 minute, la care nu te așteptai!

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Amestecă lămâie cu sare. Un rezultat spectaculos, în doar 10 minute, la care nu te așteptai!
Amestecă lămâie cu sare. Un rezultat spectaculos, în doar 10 minute, la care nu te așteptai!

Amestecarea lămâii cu sare vă va ajuta să reduceți foarte mult petele care au apărut pe față din cauza soarelui, a trecerii timpului sau a sarcinii, de exemplu.

Pentru a-l face, trebuie să folosiți lămâie și sare, două active naturale prezente în orice cămară care, în plus, pot fi achiziționate la supermarket pentru foarte puțini bani.

Lamaia vă ajută la atenuarea petelor de pe față, din cauza proprietăților sale de decolorare și bogată în vitamina C, un antioxidant, care oferă, de asemenea, lumină și încetinește apariția ridurilor.

Citește și: Amestecă sare cu miere: Rețeta secretă care șterge ridurile și te scapă de iritații și imperfecțiuni ale pielii

De fapt, puteți combina remediul casnic de lămâie și sare pentru pete, pe care le veți găsi mai jos, cu consumul unui pahar de apă de lămâie pe zi. Pentru a prepara băutura va trebui să amestecați doar sucul unei jumătăți de lămâie proaspăt stoarsă cu un pahar de apă minerală și să o consumați în înghițituri mici, dacă este posibil pe stomacul gol. În acest fel, veți spori frumusețea pielii, veți reduce petele de pe față mai ușor și veți avea grijă de sănătatea voastră în același timp.

Rețineți că sucul de lămâie este excelent pentru îmbunătățirea tranzitului intestinal, menținerea pielii curate și sănătoase.

Dacă ne concentrăm pe sare, vedem că este un ingredient activ de origine naturală, care este perfect pentru eliminarea celulelor moarte și regenerarea pielii datorită texturii sale aspre. În plus, este bogată în substanțe antiseptice și antibacteriene care te vor ajuta să elimini coșurile și impuritățile de pe piele.

Ingrediente

O linguriță de sare de mare

Jumătate de lămâie

O lingură de apă

 

Pașii de urmat

 

Stoarceți lămâia. Pentru ca aciditatea puternică a acestor citrice să nu vă irite pielea, diluați sucul amestecându-l cu puțină apă.

Apoi adăugați sarea și amestecați foarte bine compusul folosind o lingură.

Înmuiați o minge de bumbac în lichid și folosiți-o pentru a masa zonele în care au apărut petele după ce v-ați curățat fața. Lăsați-l să se odihnească pe piele timp de aproximativ 10 minute și, după acel timp, clătiți-l cu multă apă caldă.

Este foarte important să puneți în practică acest truc de înfrumusețare înainte de a merge la culcare, deoarece, dacă îl folosiți în timpul zilei, soarele poate face ca petele să devină și mai accentuate.

Folosiți acest remediu natural în fiecare zi până când tonalitatea petelor s-a curățat considerabil și puteți avea o față frumoasă și uniformă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel