Amenințare cu bomba la nunta liderului AUR George Simion. Polițiștii din Vâlcea, în alertă

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Amenințare cu bomba la nunta liderului AUR George Simion. Polițiștii din Vâlcea, în alertă. Sursa foto: captura video
Amenințare cu bomba la nunta liderului AUR George Simion. Polițiștii din Vâlcea, în alertă. Sursa foto: captura video

Polițiștii din Vâlcea au fost sesizați, sâmbătă, cu privire la amplasarea unei bombe la un eveniment privat din localitatea Măciuca, unde are loc nunta liderului AUR George Simion cu Ilinca Munteanu.

Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea a anunțat că a fost sesizat cu privire la faptul că, în incinta unui eveniment privat, desfășurat în localitatea Măciuca, a fost amplasată o bombă.

La fața locului se deplasează polițiștii din Vâlcea și pirotehniștii din cadrul Serviciului Român de Informații, pentru efectuarea de verificări. Bărbatul e nemulțumit și susține că nunta ar fi finanțată de Rusia, anunță România TV.

Surse judiciare susțin că amenințarea vizează locul în care are loc nunta liderului AUR.

"Astăzi, 27 august, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea a fost sesizat cu privire la faptul că, în incinta unui eveniment privat, desfăşurat în localitatea Măciuca, a fost amplasată o bombă. La faţa locului se deplasează poliţiştii din Vâlcea şi pirotehniştii din cadrul Serviciului Român de Informaţii, pentru efectuarea de verificări", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

 

Peste 10.000 de români, la nunta liderului AUR, George Simion

 

George Simion se căsătorește, azi, cu Ilinca Munteanu. La eveniment, care are loc în satul Oveselu, din comuna Măciuca, județul Vâlcea, sunt așteptați peste 10.000 de oameni.

Invitații vor putea savura tocană de vânat preparată într-un ceaun de două tone, grătar de berbecuț și porc, dar și mititei.

Invitații la nunta liderului AUR, George Simion, încep să vină dis de dimineață, încă de la ora 7.00.

Cununia religioasă va fi oficiată la ora 12.00, într-o bisericuță de lemn.  Mirele George Simion a anunțat că invitații vor avea parte de plimbări cu balonul cu aer cald, contra-cost, demonstrație de echitație și plimbări cu calul și teatru de păpuși pentru copii, iar corturile vor avea tematică folclorică și sunt amenajate de meseriași din mai multe zone ale țării.

Invitații vor savura tocană de vânat preparată într-un ceaun de două tone, grătar de berbecuț și porc și mititei, iar berea și vinul alb și roșu vor fi oferite la pahar. Accesul este posibil doar cu prezentarea brățării oferite de organizatori.

Artiștii care vor cânta la nunta politicianului sunt Theo Rose, Sofia Vicoveanca, Plăieșii, Surorile Osoianu, Sava Negrean Brudașcu, Adrian Naidin, dar și trupa Phoenix.

Conform Antena 3, politicianul a cheltuit, până acum, 12.000 de euro, dintre care doar 7.000 de lei au costat legumele cumpărate de la producătorii români. Sumele de bani ar proveni, de fapt, din cadourile primite de la nași, dar și din donații.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel