Ambasada României: „Italia, ne-ai fost alături mereu! Boala nu cunoaște granițe, nici naționalitate“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Ambasada României și sediile consulare din Italia au coborât, astăzi, drapelele în bernă în semn de solidaritate pentru poporul italian, care trece prin această grea încercare și pentru familiile victimelor ucise de coronavirus.

„Italia, ne-ai fost alături mereu! Cel mai important lucru este să știi că nu ești singură în aceste momente de încercare și suferință, România și românii îți sunt aproape!

Ne alăturăm astăzi prietenilor italieni în semn de doliu pentru persoanele care și-au pierdut viața în urma pandemiei de Coronavirus, de compasiune pentru familiile victimelor și de solidaritate pentru poporul italian, care trece prin această grea încercare. Drapelele au fost coborâte în bernă la Ambasada României la Roma și la toate oficiile consulare românești din Italia. Un gest simbolic prin care dorim, de asemenea, să ne manifestăm gratitudinea pentru sacrificiul și dedicarea personalului medical și sanitar.

Boala nu cunoaște granițe, nici naționalitate, arătându-ne încă o dată atât limitele umanului cât și puterea de a spera împreună“, este mesajul Ambasadei României în Italia pe pagina oficială de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel