Ambasada României în Marea Britanie, ANUNȚ important: "Recomandăm FERM tuturor cetățenilor români"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Ambasada României în Marea Britanie transmite un mesaj cetățenilor români care se află în Regatul Unit, în contextul restricțiilor de circulație impuse în ultimele ore. 

"Suspendare Circulație Rutieră Regatul Unit /UK- Franța!

Recomandăm ferm tuturor cetățenilor români care intenționează să se deplaseze pe cale RUTIERĂ din #UK către #Franța să țină cont că, la acest moment, toate căile de ieșire din UK către Europa continentală (de la #Dover spre #Calais) sunt blocate, atât pentru deplasarea cu #ferry, cât și pentru deplasarea prin #Eurotunnel.

#Franța a suspendat pentru o perioadă de 48 de ore accesul pe teritoriul său pentru toate persoanele și toate mărfurile care vin din UK. Reamintim că, din cauza apariției unei noi tulpini a virusului SARS-CoV-2 la nivelul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, @Guvernul României a decis suspendarea zborurilor spre/dinspre Regatul Unit din/către România, pentru toate aeroporturile din România, pe o perioadă de 14 zile, începând cu data de 21.12.2020 ora 19.00.

Totodată, s-a decis ca toate persoanele care sosesc în România din Regatul Unit vor trebui să se supună obligației de a efectua o perioadă de 14 zile de carantină/autoizolare la o adresă declarată la intrarea în România.Decizia a fost stabilită în baza Hotărârii Nr. 61 din 20 decembrie 2020 a Comitetului Național Pentru Situații de Urgență din cadrul Guvernului României", este mesajul postat în urmă cu câteva ore pe contul oficial de Facebook al Ambasadei României al Marii Britanii şi Irlandei de Nord.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel