Stelian Ion: Liviu Dragnea, prin aceste modificări, îşi schimbă cursul dosarului penal pe care îl are pe rolul ÎCCJ

Deputatul USR Stelian Ion a declarat că modificările la Codul penal adoptate în Comisia iordache schimbă cursul dosarului penal pe care îl are liderul PSD Liviu Dragnea la ÎCCJ.

 Comisia Iordache a dat raport favorabil modificărilor la Codul penal, eliminând mai multe prevederi din forma iniţială, care au fost declarate neconstituţionale de către CCR. Raportul a fost adoptat cu 12 voturi "pentru" şi 7 "împotrivă". 

 "Avem un vot dat în comisia specială Iordache de pe o oră pe alta, aş putea spune, referitor la modificarea Codului penal. Este dramatic, din punctul nostru de vedere, pentru că se încalcă în picioare nişte principii fundamentale, unul dintre ele acela că dacă ai greşit, dacă ai săvârşit o infracţiune, să apari firesc în faţa judecătorilor şi să răspunzi. Liviu Dragnea, prin aceste modificări de astăzi, îşi schimbă cursul dosarului penal pe care îl are pe rolul ÎCCJ, pentru că s-a modificat inclusiv articolul în baza căruia a fost condamnat la 3 ani şi jumătate cu executare. Acesta este lucrul pe care nu-l pot înţelege oamenii de bună-credinţă, oamenii cinstiţi: cum e posibil să săvârşeşti nişte infracţiuni şi să scapi de dosarele penale modificând legislaţia pentru tine şi pentru prietenii tăi. Este inimaginabil. Mai rămâne ca PSD să modifice şi Cartea cărţilor şi Biblia în acea poruncă 'să nu furi', să abroge şi de acolo acest păcat capital, până la urmă", a declarat Stelian Ion.

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.25