VIDEO. Alertă! Tren DERAIAT în Bistrița

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Un tren accelerat a deraiat, vineri seara, în județul Bistrița-Năsăud.

Un tren de călători care circula pe relaţia Sighetu Marmaţiei - Bucureşti a deraiat, vineri seara, în localitatea Coşbuc, la traversarea peste DN 17C, blocând atât traficul feroviar, cât şi pe cel rutier, potrivit informaţiilor transmise de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU).

Din primele date, se pare că au deraiat locomotiva şi primul vagon.

Nu sunt înregistrate victime.

Potrivit CJSU Bistriţa-Năsăud, la faţa locului au fost alocate echipe de intervenţie de la CFR, SVSU Coşbuc, echipajul pentru descarcerări grele din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bistriţa, un echipaj de prim ajutor al SMURD şi echipaje de poliţie.

DN 17C face legătura dintre judeţele Bistriţa-Năsăud şi Maramureş.

„În acest moment, atât traficul feroviar, cât și traficul rutier sunt blocate. Nu sunt înregistrate victime”, a precizat Ministerul Transporturilor.

VIDEO

UPDATE

Niciun călător nu a fost rănit, toți cei 20 de pasageri vor fi preluați cu un microbuz până în stațiile Beclean pe Someș și Dej Călători, de unde își vor continua călătoria cu alte trenuri care circulă pe traseu comun.

La fața locului se va interveni cu un tren de ajutor cu vinciuri hidraulice, pentru repunerea pe şină a boghiului, urmând ca apoi personalul feroviar să verifice starea liniei şi să intervină pentru eventuale remedieri din punct de vedere tehnic, proceduri necesare pentru redeschiderea traficului feroviar în condiţii de siguranţă.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat de acest eveniment şi îi asigură că toate intervenţiile desfăşurate la faţa locului au drept scop reluarea traficului feroviar în condiţii de siguranţă.

în curs de actualizare..

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel